Zrób to sam: zakrzywione nożyczki akwariowe - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zrób to sam: zakrzywione nożyczki akwariowe

Liczba wyświetleń: 4461·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Forumowicz AquaNL opublikował ciekawy film ilustrujący wykonanie zagiętych nożyczek do roślin akwariowych...

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Aquael Neo Set - nowe zestawy akwariowe 125, 130 i 240 litrów

Piotr Baszucki w Szkło i meble · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 956
https://roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-aquael-neo-set-nowe-zestawy-akwariowe-125-130-i-240-litrow_1-6cca71918bfbee8ada3d0d47583f93a8.jpg Nowe zestawy Aquael Neo Set w ofercie. Do...
image001.jpg

Zepsułem sobie akwarium - bo zrobiłem sobie sam lampę LED

darekzp w Oświetlenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3764
Witam serdecznie, no piszę w sprawie swojego akwarium, takie nie za duże: szerokość - 72 cm , głębokość - 37cm, wysokość - 40cm, szkoło 5mm. wszystko było ok do czasu aż wymieniłem swoje świetlówki 4 ...
bio-fs100-filtr2.jpg

Zestawy akwariowe Aquael z filtrem BIO-FS

roslinyakwariowe.pl w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2145
bio-fs100-filtr2.jpg Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty zestawów akwariowych Aquael modeli z wbudowanym filtrem panelowym BIO-FS 100. Jedno urządzenie zapewnia filtrację, napowietrzanie i ...
male-280322.png

Nowe zestawy akwariowe Opti z giętego szkła w ofercie Aquael

roslinyakwariowe.pl w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3359
male-280322.png OptiBent Set to kompletne, bogato wyposażone zestawy akwarystyczne z filtracją, grzałką oraz oświetleniem. Są gotowe do zakupienia w wersji... Zobacz więcej: https://roslinyakwariow...
YouTube

Rośliny akwariowe z nasion (nasiona z Chiny i Allegro)

bendek1x w Rośliny · Odpowiedzi: 41 · Wyświetlenia: 28271
Witajcie czy ktoś miał styczność z roślinami z nasion zamówionych w chinach? Najbardziej mi chodzi o czy ktoś je sadził w zbiorniku gdzie jest już życie ryby i inne rośliny. Oglądałem filmiki to sadz...
YouTube

Rośliny akwariowe XXI wieku - wykład

Piotr Baszucki w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3020
Zapraszam to obejrzenia wystąpienia Mariusza Pożogi z Laboratorium 313.

Rośliny akwariowe z wysyłką w 24h

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-rosliny-akwariowe-2606-1-093d0b8be7d872b6bc8e9b90c9a9f984.jpg Zapraszamy Was do skorzystania ze świezych dostaw roślin akwariowych, które do...

Elektronika czyli nie znam się a chciałbym zrobić SAM

Wujek Ray w Oświetlenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2103
Cześć :) Zastanawiałem się długo czy zakładać nowy temat czy też kontynuować temat Pietacha( Pietach - DIY - moja twórczość radosna ),ale po przeczytaniu całych aktualnie 24 stron wiem,że moje zbyt pr...

Rosliny akwariowe w oczku.

HorDem62 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3171
Jako ciekawostkę,przedstawiam kilka zdjęć z roślinami z akwarium,które z powodzeniem przyjęły się w oczku wodnym.Te zbiorniki służyły do hodowli rozwielitki.Ziemia przysypana żwirem,żadnej filtracji,t...

Położe 54L JBL aquabasic + manado lub sam piasek?

acmeus w Podłoże · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5168
Witam Planuję w najbliższym czasie restart zbiornika 54L. Aranżacja wyspa obsypana piachem, zbudowana z kamieni + korzenie. Roślinność chcę mało wymagającą. Anubiasy, mikrozoria, mech ogólnie większo...

Statystyki

Ten temat przegląda 391 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571009
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 391 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.