Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1575
karel-rataj-aquaclay-ground.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane pod...
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2048
stare-dno.jpg
Ciekawostka o której mogliście nie wiedzieć.
Przetłumaczone z czeskiego:
Wiele lat temu odwiedziłem ogród botaniczny w Petersburgu. Szedłem z dyrektorką, Ałłą Sokol, przez wystawę ro...
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4164
260552579_3096496787252988_2323753861132679245_n.jpg
Już niedługo dostępne będzie Wasze ulubione podłoże z czarnej lawy w drobnej wersji POWDER.
TIP: Super sprawa m.in, na podsypki pod podłoże aktyw...
Piotr Baszucki w Glony· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2023
Zapraszam do obejrzenia.
Test kupicie w sklepie RA:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/forum-dyskusyjne-reklamy/ryby-akwariowe/ryby-akwariowe-post/test-rataj-antialgae-test-glony-p-2080.html
Dicortineff w Podłoże· Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 10989
Rataj Profi Soil - ciemne, jałowe, porowate kulki z glinianego spieku.
Bardzo, bardzo lubię eksperymenty i z ciekawości zamówiłem to podłoże. Chcę założyć niewielki LT (kostka 35x35x35) na tym bez ża...
roslinyakwariowe.pl w Sprzątanie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3829
karel-rataj-film.jpg
Zapraszamy do obejrzenia najnowszego filmu nagranego przez plantację roślin akwariowych Karel Rataj. Materiał prezentuje prawidłowe sadzenie roślin, szczepienie mchów oraz przyc...
jagoda ptak w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1668
Hej,zaczynam przygode z nawozami firmy Rataj, mam BIFLOR MASTER i FOSFOR+. Czy stosuje sie je na noc czy w dzień? Proszę o każdą opinię ôsoby które mają doswiadczenie z tymi nawozami. Z gōry bardzo dz...
sergiusz1988 w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2535
Witam, wiem że gdzieś tam na forum był poruszany temat tej lini nawozów, ale chciałbym trochę odświeżyć temacik. Chodzi mi po głowie przesiadka z soli na jakąś linię nawozów i tak właśnie spotkałem na...
Statystyki
Ten temat przegląda 538 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570989
• Liczba wątków: 48801
• Użytkownicy: 36933
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 537 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej