Kaczmar202 w Akwaria· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 8009
Witam,
Chciałbym zaprezentować swoje akwarium w nowej, prostej odsłonie.
Wymiary akwarium: 80x35x40
Oświetlenie: chihiros wrgb2 skin
Filtracja: JBL z serii e
Nawożenie: aquaforest macro, czasami ps...
BrzankiZjadłyMiKrewetki w Glony· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4232
Cześć wszystkim, mam problem z glonami zielonymi, w piątek usunąłem prawie wszystkie z roślin mechanicznie, dodałem też zeolit do filtra, gdy wróciłem w niedziele akwarium znowu było zielone, rośliny ...
djluki w Nawożenie· Odpowiedzi: 39 · Wyświetlenia: 17715
Witam startuje zbiornik 112 l i mam kilka pytań odnośnie nawożenia. Ale zacznijmy od opisu 112 l na piasku bazaltowym i pod rośliny kulki gt, zalany woda ro zmineralizowana solami
Mg-30
Ca-12
Oświe...
Anonim 59529 w Filtracja· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3745
Witam
Posiadam 112 litrowe akwarium. Jako filtracje to mam kubełek Eheim Professional 4+ 2271 ,od jakiegoś pół roku stosuje zeolit w filtrze który co 2,5 miesiąca wymieniam. Ostatnio czytałem na stro...
Anonim 59529 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4527
Witam
Posiadam 112 litrowe akwarium, stabilne, zalane w grudniu zeszłego roku. Jakiś czas temu kupiłem sobie belke Sinkor Maister 75 wat LED, ale nie miałem jeszcze instalacji co2. No i gigantycznie ...
Anonim 59529 w Filtracja· Odpowiedzi: 59 · Wyświetlenia: 17758
Witam
Posiadam akwarium 112 litrów oraz filtr kubełkowy Eheim z serii professional 4+ za 700 zł(niestety nie pamiętam dokładnego oznaczenia). Filtr ten jest dedykowany do akwarium 250 litrów. Miałem ...
AquaMolitor w Glony· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3212
Panowie drodzy. Pytanie jak w temacie.
Czy macie jakieś doświadczenia i możecie polecić skuteczny sposób na szybki zielony zakwit?
Pytam, bo nie jest tak łatwo wyhodować taki glon jak się chce :)...
korben28 w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3365
Witam, pytanie może dziwne, czy można nawozić zieloną tropicą w dawkach dziennych ? Niby w instrukcji jest napisane raz w tygodniu, czy zrobi to różnice? Mam automatyczny dozownik, który nie ma możliw...
Hultaj w Oświetlenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4713
Zasilanie łańcucha diod bezpośrednio z sieci (prawie) ? czemu nie .
Niniejszym prezentuje rozwiązanie stosowane z powodzeniem od wielu lat o ekstremalnie prostej budowie.
Od razu zastrzegam że montaż ...
Statystyki
Ten temat przegląda 875 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571616
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 875 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej