112l - Korzenie nad kamieniami - Mateusz89
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Piękne akwarium , świetnie utrzymane idealna harmonia . 
-

pagu
●
- Ranga: Znający temat
ale masz sliczne akwarium, zazdroszcze!
-
LEOPOLDAEU73
●
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
No baniak jest naprawde piekny. Wszytko tak jak powinno byc pieknie utrzymane.
-

czosnek20053
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Strzelce Opolskie
Powiązane tematy
Cześć, szukam informacji na temat oświetlenia roślin nad akwarium (filodendron itp) czy ktoś może się podzielić zdjęciem, nazwa lampy info gdzie mogę coś takiego zakupić? Dziękuję i pozdrawiam serdecz...
Wymiary - 80/35/40
Objętość - 112l
Oświetlenie - T5 1X39w Arcadia Plant pro 10h
1x24w Arcadia Tropical pro 6h
1X39w Super Sun 11h
Nawożenie - Cala gama Easy Life
CO2 - Butla cisnieniowa 567g 11h + ...
Hej
Flowing in the Clear Stream.
Miłego oglądania. &t=?si=4h5JIirRNTK6_ZJE
Przepraszam, pewnie już miliony były tego typu pytań. Ale może ktoś znajdzie chęć żeby pomóc :) Akwarium od 4 mscy. Jak w temacie 112l. Obsada to: 8 neonów czerwonych, 5 kiryskow Julii, 4 otoski, 5 kr...
Wystartowałem niedawno 112 l - coś w stylu holendra.
Od ok 2 tygodni pojawiają się problemy - zapytałem chata GPT o analizę problemu.
Czy możecie się zgodzić z jego diagnozą? Ja przyznam, że częściowo...
Witam serdecznie, chciałbym się zapytać czy bacopa może wystawać poza akwarium i czy nie będę miał z tego tytułu w jakiś problemów zgniciem czy wysuszeniem rośliny.
Dzień doberek,
Jestem w trakcie zakładania nowego akwa 112l (70x40x40) OTWARTEGO.
Cały czas myślę nad obsadą do niego, na pewno chciałbym parkę barwniaków szmaragdowych i zastanawiam się co do nich ...
Witam, posiadam taką komodę: https://www.brw.pl/komoda-ronse-145-cm-z-2-drzwiami-i-3-szufladami-dab-san-remo-jasny,42060
na komodzie aktualnie stoją dwa zalane akwaria 45l oraz 25l i z komodą wszystko...
Czy polecacie jakąś sprawdzoną gotową szafkę pod akwarium 112l (80x35x40cm 6mm) w rozsądnej cenie?
Najlepiej coś co macie sprawdzonego, szafka powinna być zamykana (mam dużo szpargałów, które powinny...
Dzień dobry, od niedawna posiadam zbiornik 112 L po pewnej osobie z paroma rybami ( 3 Danio lamparcie, 2 zbrojniki pospolite). Akwarium jest gęsto zarośnięte posiada kilka skrytek dla ryb, temperatura...
|
|