roznica miedzy alterantherami - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

roznica miedzy alterantherami

Liczba wyświetleń: 669·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Raffy Gdańsk

07 mar 2013, 12:46 roznica miedzy alterantherami  (#1)  

Witam :)
Mam takie pytanko, czym sie różnią w praktyce a. Rosaefolia od a. Cardinalis?
Akwarystyka wciąga jak głupia..

Raffy
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Gdańsk

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Messenger_creation_b70d4c21-1ce0-48b5-aed1-a18fbbc8dfb8.jpeg

Red Cherry, problem z wodą? Różnica pH dzień/noc?

ToPiLoPiX w Zwierzęta · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4729
Witam. Od pół roku stoi akwarium, od 4 miesięcy zamieszkały tam Redki. Woda z kranu przez ok 5 miesięcy, później kupiłem filtr RO i podmieniam na wodę RO. Podłoże to żwirek naturalny. Korzeń brzozy ba...
6960A452-9C5E-4186-A1B1-1B01527C981D.jpeg

Proporcja między NO3 a PO4

djbovorta w Rośliny · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 5197
Witam. Moje akwarium to 72L z mocnym oświetleniem Led pod rośliny. W akwarium nawoze co2 z butli wysokociśnieniowej , Tropica specjalised nutrition 5 pompniec przy podmienianie na tydzień ( 12L RO z...
YouTube

Różnica między lampami białymi A rgb

bantu w Oświetlenie · Odpowiedzi: 44 · Wyświetlenia: 15684
Jak dobrać lampę RGB do zbiornika?maja mniejsza moc?posiadam fluval plant 3.0 trawnik rośnie powoli, mam wrażenie że nie jest doswietlony.
2 bezpieczniki.JPG

Dwa zawory bezpieczeństwa do wyboru- co za różnica?

mishaT w Technika CO2 · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 5504
Witam, przymierzam się do zakupu zestawu CO2. Zamierzam kupić butlę 5L, aby jak najrzadziej martwić się o nabijanie (akwarium 112L). Mam pytanie na czym w praktyce polega różnica pomiędzy butlami a w ...

Różnica w nawozach - rośliny łodygowe

bast w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3503
Wita, czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć czym różnia sie te dwa nawozy firmy zoolek i który wybrac? Zoolek Aquaflora Basic wg producenta zawiera: K, Mg, Fe, Cu, Co, Zn, B, V, Mn, F, Se, Ni, Mo. Zoolek ...

Różnica między 6500K a 8500K

qqrq w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2054
Myślałem że im wyższa barwa świetlówek T5, tym światło bielsze, tzn dla roślin idealna jest barwa 6500K i takie świetlówki kupiłem ale dla równowagi 2 sztuki kupiłem o barwie 8500K myśłałem że będą si...

Siporax - jaka różnica oprócz średnicy?

Anonim 53985 w Filtracja · Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 6478
Witam Napiszcie proszę czy jest jakaś znacząca róznica (oprócz ceny) pomiędzy wersją mini a tą 15mm i 25mm.

Programator czasowy, przechodzenie między programami

marlowe w Oświetlenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 6733
Programator czasowy taki jak na rysunku poniżej. Ustawiłem w nim 3 programy, całotygodniowe. 1. ON 7:00 OFF 15:00 i tak przez 7 dni w tygodniu 2. ON 9:00 OFF 17:00 i tak przez 7 dni w tygodniu 3. ON ...

Jaka różnica wysokości między akwarium a bimbrownią?

Anonim 47721 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2003
Witam. Pytanie mam odnośnie czy jest wpływ na działanie bimbrowni w różnicy wysokości około1,5m (akwarium na górze) Mam zamiar stworzyć bimbrownie do akwarium 45l. Dziękuję za odpowiedź. :D...

Rasbory jaka różnica między nimi?

4motion w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1514
Witam, dziś byłem w sklepie i chciałem dokupić pare razbor klinowych etykieta nad zbiornikiem była taka jak na zdjęciu jednak tych z nazwa harlequin rasbora nie było niby na stanie ale moim zdaniem to...

Statystyki

Ten temat przegląda 508 użytkowników w tym 2 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571614
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: michal_ramola

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 506 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.