mnie osobiscie wkurzaly napowietrzacze bo pekajace bombelki powietrza na tafli wody pochlapywaly mi pokrywe i grzyb sie robil;/ dekoracja moze i fajna ale problematyczna dosyc;/
piotrale w Nawożenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6290
Witam,
Mam pewien problem z zapowietrzaniem się wężyków w dozowniku Jebao. System zapowietrza się w jakiś tajemniczy sposób. Przy instalacji wężyki były odpowietrzone ( żadnych bąbli). Po powrocie z ...
wojtekszuminski w Filtracja· Odpowiedzi: 38 · Wyświetlenia: 11092
Witam zakładam temat bo za cholerę nie wiem co jest grane. Z filtracją tak to wygląda:
Filtr narurowy z wkładem, wata. Później kubełek a za nim drugi, za kubełkami następny filtr narurowy który miesza...
marikfox w Filtracja· Odpowiedzi: 28 · Wyświetlenia: 9973
Witam.
Wystapil u mnie dosc nietypowy problem. Mianowicie w filtrze kubelkowym (jbl e901) gromadzi sie powietrze. Dzieje sie tak od momentu odlaczenia od filtra reaktora co2. Zaznacze ze po jego odlac...
tomeksup w Filtracja· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 4773
No to kolejna zagadka. Filtr żłopie powietrze lewe. Do tej pory zrobiłem:
-skrócenie węży na końcach i założenie na nowo
-wyczyszczenie uszczelki spod głowicy
-zdjęcie pompki i wyczyszczenie podkładu ...
stacho w Technika CO2· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1898
Witam
Zakupiłem zawór dlawiaco-zwrotny marki festo. Wyczytałem, że są polecane. Niestety mam z nim problem. Nie mogę całkowicie zamknąć zaworka a co za tym idzie wyregulować CO2. Napisałem do sprzeda...
TomaszK w Podłoże· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 3028
cześć
Pytanie za 100pkt, na żwirze są tam gdzie nie ma roślin, mam dużo bąbli z...na właśnie z czym? Tlen? Coś innego? Raczej bezwonne, jest tego dużo, są spore, ciężko się ich pozbyć, jakby w klei...
Mariusz59 w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 636
Witam wszystkich forumowiczów,
Mam termoreaktor, którym podaje Co2 i teraz mam problem chcę wylączać na noc Co2, a podawać O2 tym samym termoreaktorem czy to jest dobry pomysł ?
Andrzej A w Filtracja· Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 5051
zwracam się z zapytaniem mam filtr tetra 700 wydaje się ze wszystko jest ok ale? raz na jakis czas tak jakby wypuszczał z siebie powietrze w instrukji pisze ze to normalne jednak gdy go przechylę lub ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1064 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej