Z życia wzięte! - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Z życia wzięte!

Liczba wyświetleń: 904·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
wyrel Kraków

10 sty 2013, 17:12 Z życia wzięte!  (#1)  

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... rwia_.html

A ostatnio była dyskusja jak humanitarnie odesłać w zaświaty chore neonki;) Ręce opadają.

wyrel
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Kraków

_PREDATOR_ Olesno

27 sty 2013, 19:58   (#2)  

Dobrze, że jego oszczędziła :D
Specjalizacja: Naprawy RTV-elektronika AGD i inne.
Duże zaplecze magazynowe/sprzedaż, schematy itp.

_PREDATOR_
Obrazek
Odpowiadam wyłącznie na forum!

_PREDATOR_
Ranga: Początkujący

Miasto: Olesno

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Przód 0,1.jpg

648l - Kolory Życia - Oświetlenie LED Mariusz Bytow

Mariusz Bytow w Akwaria · Odpowiedzi: 180 · Wyświetlenia: 108705
Akwarium + Media Obecnie co jest na wyposażeniu: Akwarium 180x60x60 Front OPTIWITHE Szafka:blat 36mm ,pełne plecy ,obrzeża ABS , szklane szlifowane białe fronty ,zawiasy bume ,system otwierania doty...
YouTube

Brzanka wysmukła - 50 dni z życia narybku

bartosz34 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4831
Witam, w czasie kiedy mało się u mnie działo udokumentowałem swoje pierwsze doświadczenie z jajorodnymi rybkami, trafiło na brzanke wysmukłą jako że dopadły je amory. Jakby komuś przeleciały za szybko...
CZARNY ŻWIREK DO AKWARIUM 1-3mm.jpg

Moje 360l życia.

elquatro w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 219 · Wyświetlenia: 52784
Witam. Jest to moj pierwszy post na tym forum,także na początku chciałbym wszystkich przywitać i zyczyc wesołych świat;) co do tematu mam baniak 360l w którym pływa ok.10malych paletek(ale nie wiem ja...
styczeń.jpg

Długość życia ryb

yoyi w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 6334
Niestety dzisiaj byłem zmuszony pożegnać drugą w ostatnim czasie z moich podopiecznych bocji. 17 lat razem. Może nie monstrum, ale dla mnie jak dziecko. Dołączyła do swojej siostry lub brata z paździe...
YouTube

4 lata z życia akwarium

Tomasz w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1350
Zobaczcie jak fajnie zmieniało się akwarium wraz z nabywaniem doświadczenia przez autora. Od zbiornika ogólnego (ze sztucznym tłem!) przez akwarium holenderskie do aranżacji w stylu Amano.

Zbiegi pielęgnacyjne a jakość życia ryb

pt123 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4999
W ostatnim czasie zastanawiam się nad pewnym aspektem utrzymania akwarium z dużą ilością roślin. Moje akwarium ma około 240 litrów netto, światło ok. 40lm/litra, co2 z butli. Raz w tygodniu, w środę w...

450l - Kwartał życia "roślinniaka" - Tomasz Czarnecki

Hetmano09 w Akwaria · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3144
450 l - kwartał życia "roślinniaka" Wymiary akwarium + objętość 150x50x63h OW ok 450 l Oświetlenie; belka T5 4x35 W (150 cm, nietypowa, świetlówki dwie białe, żółta i niebieska) Nawożenie; ...

21.5l - Reaktywacja... "cykl życia" - Lukasz8778

Lukasz8778 w Akwaria · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2989
Witam, przedstawiam malucha po reaktywacji, powstał 02.01.2016r. Szkło: Cocoon 5 (21,5l), 35x22x28H Filtracja: FZN-1 (1 kosz 1/3 gąbki + ceramika, 2 kosz 2/3 gąbki + ceramika) Podłoże: 4 lub 5l - Ama...

Tutorial: 44 dni z życia akwarium

Tomasz w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1213
Od założenia po postrzyżyny :)

Moje zapowiedziane dorobki życia:(

jankozlowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 4012
Macie już zapowiedziane fotki czekam na opinie (obelgi) :D Zrobione w nowym wątku . Bo tamte było zasyfione dysortografią i wypowiedziami niemądrych kolegów z forum Tanganika160l podłoże żwir ...

Statystyki

Ten temat przegląda 1011 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1011 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.