Aquael MULTIKANI, dodatkowe moduly - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Aquael MULTIKANI, dodatkowe moduly

Liczba wyświetleń: 512·Odpowiedzi: 1
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
haiaw Baniakowo
Czy dodatkowe moduły do tego filtra są w postaci pustych pojemników, które można zapełnić tak jak się chce? Czy są rozbieralne?

haiaw
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Baniakowo

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
derfalon Konin

06 sty 2013, 19:38   (#2)  

Modułów pustych nie spotkałem ale jak kupisz moduł to możesz wysypać to co w nim jest i użyć co ci się podoba.
112l arka noego czyli towarzyskie i 15l krewetkarium nano kostka. W przygotowaniu 30l dla stadka Boraras Brigittae.

derfalon
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Konin

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

Aquael SELVA - mini terrarium ze sterowanym oświetleniem WRGB

Piotr Baszucki · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/aquael-selva-mini-terrarium-ze-sterowanym-oswietleniem-wrgb_1_intro.jpg Polski producent rozszerza ofertę o terrarystykę. Marka Aquael wprowadziła...

Nowości Aquael - nawozy i preparaty

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1525
Właśnie dotarła dostawa preparatów i nawozów...marki Aquael :) Opisy preparatów znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/index.php?only_recommended=0&only_bundles=0&filter_id=52&...

EI+CO2 i dodatkowe nawozy

pi3cho82 w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 501
Witam W swoim zbiorniku zacząłem stosować nawożenie solami+CO2 z butli. Często w opisach zbiorników widzę, że akwaryści dodatkowo nawożą słup wody (poza EI i CO2). Moje pytanie brzmi czym warto dodat...

Nawóż PMDD i dodatkowe składniki

ksysiek w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 812
Witam. Od miesiąca jadę na tym nawozie :)(z allegro) i po zrobieniu testów zauważyłem ,że braki mam w PO4 i NO3 Mam go rozrobionego w plastikowej butelce 500ml(wg.instrukcji) i trzymam w lodówce. P...

Podloze AquaEl Acti Substrate Pro + (kolejny granulat)

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 11283
Aquael wprowadzil na rynek nowe podloze, ktorym zamierza konkurowac z Aquasubstrate Aqua-Art'u - czy obietnice cenowe zostaną spełnione? Czas pokaże. Byc moze okaze sie to ciekawa alternatywa dla podl...

Nawożenie akwa 'Aquael shrimp set 30'

peteq777 w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 2071
Jak w temacie - posiadam taki zestaw, http://www.roslinyakwariowe.pl/sklep/krewetkarium-aquael-shrimp-30x30x35cm-p-6828.html czyli akwarium 30x30x35, filtr Pat-Mini, moduł oświetleniowy 9W. Mam zam...

Co sadzicie o podlozu Acti firmy aquael?

kocis w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 991
Jak w temacie.Pozdrawiam

Statystyki

Ten temat przegląda 3506 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571603
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3506 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.