Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 10083
porownanie-podlozy-akwariowych.jpg
Opinie w internecie często pisane są na zamówienie, postanowiliśmy zatem stworzyć rzetelną bazę recenzji podłoży akwarystycznych opartych wyłącznie na ankietach pr...
Kamdaro w Akwaria· Odpowiedzi: 35 · Wyświetlenia: 5796
Witam, po przegranej walce z glonami nastał restart z dobrym przytupem. Jak na chwilę obecną jestem zaszokowany tempem wzrostu roślin w baniaczku.
Wymiary: 80x40x35
Filtracja: JBL CristalProfi e15...
Witam i zacznę szybko od początku bo czas nagli.
W środę wieczorem nastawilem sobie 50L wina z czerwonych winogron i wyladowało w piwnicy w pomieszczeniu z akwariami. Z racji mojej pracy wyjechałem w ...
juanitka w Akwaria· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2268
Witam
Chciałybyśmy zaprezentować Wam nasze Akwarium, które znajduję się w przedszkolu na Podhalu. Zainspirowane Waszymi akwariami...postanowiłyśmy stworzyć coś dla naszych przedszkolaków...bowiem fasc...
Xiant w Zwierzęta· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4145
Witam
Od jakiegos czasu mam inwazje slimakow w zbiorniku, male, okragle, plaskie. Spiralnie zakrecona skorupka. Kupowalem z 2 miesiace temu porcje mchu i musialy byc jajeczka ... Wylawiam do 30 szt...
aurelia w Sprzątanie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1256
Witam. Kupiłam tą roślinę jako Żabienicę wielką, ale od ponad trzech miesięcy ma ok 15cm. stale wypuszcza nowe liście, ale zawsze tej samej wielkości. Czy to jest żabienica wielka, czy może przenieść ...
roslinyakwariowe.pl w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1094
Informujemy iż 31 grudnia sklep stacjonarny i galeria akwariów są czynne do godziny 14:00.
Serdecznie zapraszamy jeszcze w starym roku, wyprzedaż roślin 50% taniej!
Czytaj węcej »
Statystyki
Ten temat przegląda 683 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
• Liczba postów: 570933
• Liczba wątków: 48794
• Użytkownicy: 36924
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 683 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej