Wielka fala w centrum handlowym - tragedia w Szanghaju! - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wielka fala w centrum handlowym - tragedia w Szanghaju!

Liczba wyświetleń: 990·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
pyniek Sandomierz, Poland

pyniek
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Sandomierz, Poland

derfalon Konin

29 gru 2012, 23:10   (#2)  

Szkoda baniaka i zwierząt. No mam nadzieję że ludziom nic poważnego się nie stało. Ciekawi mnie jakim cudem strzeliła taka szyba.
112l arka noego czyli towarzyskie i 15l krewetkarium nano kostka. W przygotowaniu 30l dla stadka Boraras Brigittae.

derfalon
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Konin

29 gru 2012, 23:13   (#3)  

derfalon napisał(a): Ciekawi mnie jakim cudem strzeliła taka szyba.

Różnica temperatur - cześć zbiornika wystawała poza budynek.

aquamateo
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

podloza-przeglad.jpg

Wielka batalia podłoży aktywnych dla roślin

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 10083
porownanie-podlozy-akwariowych.jpg Opinie w internecie często pisane są na zamówienie, postanowiliśmy zatem stworzyć rzetelną bazę recenzji podłoży akwarystycznych opartych wyłącznie na ankietach pr...

112l - Zieleń w Centrum - Damian

Kamdaro w Akwaria · Odpowiedzi: 35 · Wyświetlenia: 5796
Witam, po przegranej walce z glonami nastał restart z dobrym przytupem. Jak na chwilę obecną jestem zaszokowany tempem wzrostu roślin w baniaczku. Wymiary: 80x40x35 Filtracja: JBL CristalProfi e15...

2w1 tragedia na całego! Proszę o szybką reakcję.

Doque w Glony · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2091
Witam i zacznę szybko od początku bo czas nagli. W środę wieczorem nastawilem sobie 50L wina z czerwonych winogron i wyladowało w piwnicy w pomieszczeniu z akwariami. Z racji mojej pracy wyjechałem w ...

240l - Nasza Przedszkolna Fala

juanitka w Akwaria · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2268
Witam Chciałybyśmy zaprezentować Wam nasze Akwarium, które znajduję się w przedszkolu na Podhalu. Zainspirowane Waszymi akwariami...postanowiłyśmy stworzyć coś dla naszych przedszkolaków...bowiem fasc...

Wielka inwazja slimakow !!!

Xiant w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4145
Witam Od jakiegos czasu mam inwazje slimakow w zbiorniku, male, okragle, plaskie. Spiralnie zakrecona skorupka. Kupowalem z 2 miesiace temu porcje mchu i musialy byc jajeczka ... Wylawiam do 30 szt...

Żabienica wielka?

aurelia w Sprzątanie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1256
Witam. Kupiłam tą roślinę jako Żabienicę wielką, ale od ponad trzech miesięcy ma ok 15cm. stale wypuszcza nowe liście, ale zawsze tej samej wielkości. Czy to jest żabienica wielka, czy może przenieść ...

31 grudnia wielka wyprzedaż roślin

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1094
Informujemy iż 31 grudnia sklep stacjonarny i galeria akwariów są czynne do godziny 14:00. Serdecznie zapraszamy jeszcze w starym roku, wyprzedaż roślin 50% taniej! Czytaj węcej »

Statystyki

Ten temat przegląda 683 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 683 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.