W 80 % ze starej kostki
https://roslinyakwariowe.pl/forum/viewto ... highlight= Inne dokupiłem ale to jeszcze nie koniec myślę o obsadzeniu lewej strony za kamieniami Rotalą rotundifolia indica lub zieloną , jak myślisz ?
Coś pięknego jak roślinki bąbelkują, widać dobrze im. Co do oświetlenia to ja bym nie oszczędzał. Świeć 3X24. Ładnie się będą wybarwiały rośliny, a jak widać z glonami nie masz problemu to ja bym tak zostawił jak jest
[quote="rytcher"]A co to są te jak by jajeczka na kamieniach koło krewetek takie pomarańczowe?[/quote
Ee nie ślimole ... pewnie jakiś refleks przy robieniu fotki
Razbore np galaxy lub jakąś inna odmiane z tych mniejszych. Bystrzyk amandy. Tyle mi przychodzi do głowy jak na razie. Neony odpadaja. Za pospolita ryba juz:) Hmm akwarium cudo zwłaszcze mały heniek.
krystez napisał(a):wpuść sobie prystelki barwne . fajna ryba i bardzo stadna i ruchliwa.
Odpadają,ładna rybka ale nie na taki "nocniczek"-stadko to ze 20 sztuk jak to ma się tam utrzymać, szybko by gnojownik zrobiły z akwarium.Samice w dobrych warunkach dorastają do 4-5 cm i optycznie były by za wielkie.
Może szczupieńczyki te malutkie "błekitnookie"(nie pamiętam w tej chwili nazwy) i pstrążenice z 5 szt.Nie zżerały by też krewetek co prystelki mogą robić.
A akwarium ładne choć nazwałem je nocniczkiem ale to ze względu na "gabaryt" a nie na zawartość
spoko akwarium spoko. a ryby nie rosna duże w mniejszych akwariach. masz racje co do tego ale myslalem o 6 sztukach. 20 to moze titejek bym wpuscil do twojego akwa i tez fajna ryba albo miedzik neony nie mozna też parke kakadu albo barwnika max 3 sztuki szczupienczyk fajny ale proporczykowiec ladniejszy chyba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 315 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej