Montaż grzałki przepływowej Hydora - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Montaż grzałki przepływowej Hydora

Liczba wyświetleń: 941·Odpowiedzi: 1
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Wygląd listy:
Paweł Kubiak Środa Wielkopolska
witam,

właśnie montuję skompletowany wcześniej sprzęt do swojego akwarium i jestem na etapie podłączenia grzałki Hydora 200W do filtra Tetry EX700.
moja prośba o podpowiedź brzmi w jakim miejscu (w jakiej odległości od zaworu wyjściowego filtra) najlepiej ta grzałkę umieścić? Czy są jakieś zasady czy może jest to kwestia dowolności związanej np z wielkością szafki itp. To mój pierwszy kontakt z taką grzałką więc czy może jest jeszcze coś na co powinienem zwrócić w tym przypadku uwagę? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Paweł Kubiak
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Środa Wielkopolska

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Anonim 1811

28 lis 2012, 16:29   (#2)  

Wszystko jedno ;)

Anonim 1811

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

thumb634-10-3100123-d5eb7b363a9cdb00b4c81e4156e7c3cb.jpg

Nowe grzałki Juwel AquaHeatPro

roslinyakwariowe.pl w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1260
thumb634-10-3100123-d5eb7b363a9cdb00b4c81e4156e7c3cb.jpg Miło nam poinformować, że do oferty sklepu dołączył grzałki Juwel AquaHeatPro o mocy kolejno 100, 200 i 300W. Cechują się one posiadaniem reg...
YouTube

Nowość JBL - grzałki przepływowe

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5691
Niemiecki JBL idąc śladem włoskiego Hydora wprowadził swoje grzałki przepływowe. Póki co pojawiły się dopiero na rynku niemieckim. Aktualnie dostępne w Polsce modele grzałek przepływowych znajdziecie...
YouTube

Termofiltry i grzałki przepływowe (DE)

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1134
Na filmie zobaczycie Termofiltr OASE i grzałkę przepływową Hydor .

Jakie przyssawki do grzałki Aquael Ultra heater ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2720
Tak jak w temacie, bo te orginalne już nie chcę trzymać 😞

Grzałki Aquael

Gegs_02 w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2647
Witam, posiadam 2 grzałki od aquaela, pierwsza to Aquael ultra heater 100w i mam z nią taki problem że ciągle wykrywa że jest 26°C (a jest ledwo 20°C) przez co nie chce grzać, grzałka była schowana w ...

Chcę obniżyć temperaturę - montaż nawiewu w pokrywie

bpjl w Filtracja · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4999
Witajcie, Chciałbym przygotować się do lata i już teraz zamontować nawiew w pokrywie akwarium aby obniżyć temperaturę wody. W akwarium pływają sobie welony i już teraz ich woda potrafi dobić do 25°C....

Filtr ro di montaz odplywu

gonzolak83 w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1389
Witam. Hydraulik ze mnie jak z koziej d.py traba. Podpowiedzcie jak z takiego pralkowego syfonu najlatwiej i bezpiecznie podpiac odplyw z ro?? Z gory dziekuje 20180407_141320.jpg

Sterylizator UV - montaż

Sacrum w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1895
Witam Posiadam lampę CUV-209 mam dwa pytanka 1) Ma jakiekolwiek znaczenie jak wlot i wylot zaznaczony strzałką zamienię miejscami ? 2) Montował ktoś lampy tego typu w pozycji pionowej? Bardzo mi ona...

Jaki kubełek do 112 litrów z możliwością instalacji grzałki?

mihuu w Filtracja · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 3186
Witajcie, proszę Was o pomoc w wyborze filtra zewnętrznego, który umożliwi mi instalację wewnątrz jakiejś grzałki. Wiem, że taką możliwość ma UNIMAX 250. Wystarczy przewiercić dekielek i zamontować do...

Jager, grzałki wczoraj, grzałki dziś.

Prospero w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1435
Od zawsze używałem grzałem Aquael'a, które niestety nie należą do wiecznych (tutaj sprawa może się zmienić za sprawą nowej wersji GOLD ale nie o nie teraz mowa) a że w mieszkaniu mam na tyle ciepło na...

Statystyki

Ten temat przegląda 206 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36916

•  Najnowszy użytkownik: kamil podgorny

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 206 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.