Hemianthus callitrichoides cuba invitro. Pytanie - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Hemianthus callitrichoides cuba invitro. Pytanie

Liczba wyświetleń: 1118·Odpowiedzi: 2
Utrzymanie czystości i opieka nad akwarium. Rutynowe czynności serwisowe i sposoby radzenia sobie z nimi.
Wygląd listy:
-_-
Witam. Zamówiłem hemianthus callitrichoides cuba 3x duży kubek invtro. Spodziewam się, że dzisiaj przyjdzie, a ja w domu będę w sobotę wieczorem. Kubki odbierze mój brachol. Zastanawiam się czy ta roślina invitro może przez 5dni leżeć w tych pojemnikach?

-_-
Ranga: Początkujący

Anonim 1811

27 lis 2012, 13:17   (#2)  

Byle miała dostęp do światła (np. na parapecie), nie powinno być najmniejszego problemu.

Anonim 1811

-_-

27 lis 2012, 13:42   (#3)  

Cześć. Tak karzę zrobić bratu. Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam.

-_-
Ranga: Początkujący

Powrót do Sprzątanie

Powiązane tematy

YouTube

Akwarium 140 l pytanie o rośliny

Ramzesowski24 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 6233
Witam jestem nowy na forum i mam pytanko: Posiadam zbiornik 140 l nawoże makro mikro wegiel w płynie i co 2 sprężone oświetlenie 2x 18 w + listwa led rgb Czy w takich warunkach utrzymam rośliny ? ...
20160124_183915.jpg

Hemianthus callitrichoides

wajda w Sprzątanie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4316
Witam mam problem z małym heńkiem, może ktoś z doświadczonych forumowiczów pomoże mi rozwiązać ten problem. Problem polega na tym, ze heniek brązowieje. Od razu napisze nie mierze parametrów wody, mie...
YouTube

Hemianthus Callitrichoides żółknie i usycha.

MnFra w Sprzątanie · Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 14779
Witam, chciałbym podpytać i prosić o porady odnośnie małego Heńka, ponieważ lekko mi usycha - mianowicie żółknie i brązowieją mu pojedyncze łodygi. Czy ktoś wie jaki może być powód ? Zbiornik ma 1 m...

Pomiar PH - pytanie o tester pH

Anonim 53985 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 15896
Czy ktoś używa urządzania do pomiaru PH wody akwariowej Proszę o opinie.

Pytanie o zapach wody w akwarium roślinnym

Roszko w Sprzątanie · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 13580
Witam. Mam do was pytanie odnośnie zapachu, który mi przeszkadza, a chcę uderzyć w sedno, a może tak ma być? Zapach nachylając się nad taflą wody przypomina ten z kubełka, nie jest aż tak intensywny,...

Hemianthus callitrichoides i Eleocharis acicularis

salava8 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2309
Czy ktoś z was próbował hodować rośliny Hemianthus callitrichoides i Eleocharis acicularis przy świetle na poziomie 0,5 W/L z świetlówek T5? Planuje podłoże ADA Amazonia i CO2 z butli. Mam możliwość ...

Cryptocoryny - Szybkie pytanie

vox166 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2106
Robie własnie restart akwarium i przesadzam roczne cryptocoryny . Mają korzenie około 20-30 cm . Przyciąć je ?

Pytanie o włóknine do sadzenia roślin

kolarztn1 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1528
Czy ktoś orientuję się jak nazywa się ta włóknina (gąbka ) w której sadzi się roślinę w koszyczkach lub czym można ją zastąpić

Pytanie o przycinanie roślinki

tuka w Sprzątanie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1166
Witam, Mam roślinkę jak na zdjęciu z załącznika - chodzi o tą czerwoną. Wystrzeliły mi te roślinki do góry, z dołu zostały same łodygi bo liście odpadły przez błędy w nawożeniu - człowiek się cały...

Hemianthus Callitrichoides "Cuba" - Problem z trawnikiem

danielevsky w Sprzątanie · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 6585
Witam. Mam duży problem z moim małym Heńkiem :( Przy starcie akwarium (opis TUTAJ ) zakupiłem pudełko Heńka Cuba z hodowli in-vitro. Po zasadzeniu go w podłożu, z dnia na dzień zaczął marnieć, gdzie...

Statystyki

Ten temat przegląda 278 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36918

•  Najnowszy użytkownik: mateusz_

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 278 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.