KIELCE Targi Zwierząt Domowych - Zoo Salon 10-11.11.2012 - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

KIELCE Targi Zwierząt Domowych - Zoo Salon 10-11.11.2012

Liczba wyświetleń: 380·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
kocan1 Legionowo
Obrazek
Obrazek

Fotorelacja z Kielc:
http://www.akwa-mania.mud.pl

kocan1
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Legionowo

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

20151208_104210.jpg

Warszawskie ZOO - akwarium roślinne

yoyi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 30347
Wpadłem ostatnio do ZOO w Warszawie zobaczyć, co w trawie piszczy. Przyznam szczerze, że nowe akwarium roślinne robi wrażenie. Miałem szczęście być z samego rana, więc ludzi nie było za wiele a przy o...
YouTube

Sklep Zoo Flottman w Niemczech

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1393
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

ADA China - grand opening (nowy salon ADA)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2987
Dziś miało miejsce uroczyste otwarcie nowego Salonu firmy Aqua Design Amano. Galeria zlokalizowana jest w Pekinie (Chiny). Zapraszam do obejrzenia galerii.
zlaczka.jpg

1470l - Nowe mieszkanie nowy salon i aranżacja japan

Heniek22 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 203 · Wyświetlenia: 59356
Cześć. Mam na imię Darek jestem z Bielska. Z racji ze powoli i dopiero kończę remont mieszkania i ma sie w nim znajdowac zbiornik, zakładam ten temat raczej bardziej w formie pomocy dla siebie samego...
YouTube

Pokaz zakładania akwarium naturalnego Aqua&Zoo

Arrowb w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 91
Hej, pokaz odbył się na targach Aqua&Zoo w Poznaniu. Przerpaszam za szumy, ale nagranie czegoś w tak dużej hali, w nie wydzielonym pomieszczeniu na prelekcje było trudne :/
085.jpg

Wyniki konkursu CBAP 2012

abstract w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2570
Pod adresem http://www.cbap.com.br/ mozna zobaczyc najlepsze akwaria brazylijskiego konkursu. Wśród startujących znalazłem jednego rodaka - z tego, co zrozumiałem, dla obcokrajowców stworzono osobna k...

Wysokie KH a zdrowie zwierząt

ben357 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3036
Witam, chciałbym dowiedzieć się jak KH wpływa na zdrowie ryb, a konkretnie KH o wartościach poza normą. I dla jasności wiem jak działa ten wskaźnik, i że wpływa na stabilność ph wody więc jego wartoś...

Eheim pick up 2012 przepływ wody

andrzej76 w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2437
Zakupiłem filtr wewnętrzny firmy Eheim w wersji 2012. Problem w tym, iż nie mogę znaleźć nigdzie jak w tym filtrze działa regulacja przepływu wody. Chodzi dokładnie - czy przepływ zwiększa się, gdy d...

450l - Dwie wyspy - Jacek Sadłocha Kielce

jaceks36 w Akwaria · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 10069
Akwarium o wymiarach 150x60x50 450l . Oświetlenie dwie belki AquaLux Led 150 White , jedna belka T5 ze świetlówką Sylvania Aquastar 84W 10000K . Nawożenie raz dziennie :Ferka Aquatilizer 4ml, Ferka B...

Miroshaki Aquascaping Contest 2012

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 5681
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2012/sierpien-2012/miroshaki-2.jpg Do 31 stycznia 2013r można nadsyłać prace na konkurs "Miroshaki Aquascaping Contest" org...

Statystyki

Ten temat przegląda 470 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571013
 •  Liczba wątków: 48810
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 470 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.