Kalendarz akwarystyczny na 2013 roslinyakwariowe.pl - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Kalendarz akwarystyczny na 2013 roslinyakwariowe.pl

Liczba wyświetleń: 409·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

Ankieta: Czy chciałbyś mieć taki kalendarz akwarystyczny?

Ankieta wygasła 28 lis 2012, 14:18

TAK
20
74%
NIE
1
4%
Wolę kalendarz od proboszcza lub kominiarza
6
22%

Liczba głosów : 27
Czy bylibyście zainteresowani kalendarzem akwarystycznym na 2013r z logiem Serwisu roslinyakwariowe.pl ?

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Rataj Profi Soil - wasze doświadczenia od 2013

Dicortineff w Podłoże · Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 10981
Rataj Profi Soil - ciemne, jałowe, porowate kulki z glinianego spieku. Bardzo, bardzo lubię eksperymenty i z ciekawości zamówiłem to podłoże. Chcę założyć niewielki LT (kostka 35x35x35) na tym bez ża...
YouTube

DENNERLE Nano Cube Contest 2013 i 2014

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 26812
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/lipiec-2013/dennerle-nano2.jpg Rosyjscy aquascaperzy zapraszają na III otwarty konkurs Dennerle NANO Cube Contest organi...

Wyniki Vietnam Aquarium Design Contest 2013

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 8465
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2014/marzec-2014/vietnam1.jpg Wyniki wietnamskiego konkursu na najładniejsze akwarium roślinne pokazują iż nasi wschodni koledzy nie próżnuj...

Komputer akwarystyczny

Totik w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6862
Mój komputer akwariowy "Skalar" powoli dogorywa, szukam jakiegoś zamiennika, może polecicie coś sensownego? Interesuje mnie coś co by miało następujące funkcje: - pomiar temperatury, najlep...

Mop akwarystyczny

Anonim 45734 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 11314
Witam! Mam zamiar zacząć rozmnażać rybki. Mniej więcej wiem już coś na ten temat, tylko mam problem, bo nie mam żadnego mchu, ale na wielu forach czytałem, że zamiar własnie mchu robi się tzw mop akw...

Planted Aquarium Design Contest 2013

Yoruichi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4957
Całość i galeria tutaj: http://edition.cnn.com/2014/02/05/world/pimp-my-fish-tank/index.html Pimp my fish tank: This is the eerie, beautiful world of aquascaping

Kalendarz ADA 2020

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 11299
na-creators.jpg Firma ADA zapowiedziała tegoroczny kalendarz: https://www.adana.co.jp/en/contents/newitem/calendar2020.html

Kalendarz ADA 2018

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5490
kalendarz.jpg Firma ADA zapowiedziała kalendarz akwarystyczny na kolejny rok: 12 Aquascapes Created by ADA SUIKEI Creators The Nature Aquarium Calendar 2018, titled "NA CREATORS", showc...

21l - GAPLC 2013

abstract w Akwaria · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5487
Witam, poniżej nieistniejący już zbiornik, którego zdjęcia wysłałem na konkurs GAPLC 2013 (mieszkam w Austrii, więc miałem taką możliwość). Zajął on (zasłużenie :) ) 23. miejsce na 37 prac w kategori...

Ozon, a silikon akwarystyczny...

akwafun w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4198
Witajcie, czy ozon w dużym stężeniu działa jakoś negatywnie na silikon akwarystyczny? Pytam, ponieważ posiadam ozonator o dość dużej wydajności, którym dezynfekuje sobie klimatyzacje w samochodach i c...

Statystyki

Ten temat przegląda 329 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570984
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36930

•  Najnowszy użytkownik: rafał_witecki

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 329 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.