Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Witam Was.
Szukam kaskady do akwarium 30l.
Obsada rybna to harem bojownika + krewetki.
Jedyny warunek to cena. Jak najniżej, wiem że to się wiąże z jakością filtra, ale po starcie 54l jestem kompletnie spłukany.
Znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/filtr-zewnetrzny-kask ... 32777.html
-

misiek9613
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
raffau
Skwierzyna (woj Lubuskie)
-
raffau
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Skwierzyna (woj Lubuskie)
Powiązane tematy
Hej, hej!
Pomyślałem, że ktoś może być zainteresowany tanim zamiennikiem woreczków na purigen (jak wiemy, przez pończochy niestety przelatuje).
Do tej pory korzystałem m.in. z qualdropa dural bag (...
Witam proszę o polecenie filtra kaskadowego do kostki aquaela 30l oczywiście szklana pokrywa z góry pójdzie out. Zależy mi na jak największej ilości miejsca w tej małej kostce dlatego chcę się pozbyć ...
Witam
Poszukuję filtr zewnętrzny do akwarium 30l w którym będę hodował krewetki. Czy dobrym pomysłem będzie zakup EHEIM Classic 250 (2213) ? Filtr musi być cichy :D
Witam wszystkich zamierzam po nowym roku zakupic sobie filtr zewnetrzny i tu rodzi sie pytanie jaki? Jakies propozycje moze macie?
Cześć
Jestem posiadaczem filtra kaskadowego Tidal 55. Filtr od zakupu pracował głośno, nasmarowałem wirnik, trzpień wazeliną i było super, prawie nie słyszalny. Po około dobie znów słychać pracę, troc...
Cześć, która kaskada będzie pasowała do zbiornika Glossy 80 od Aquaela? Chodzi o to, że w górnej części jest wklejony dość szeroki kołnierz (na którym opiera się pokrywa) i filtr kaskadowy może nie zm...
Cześć,
Czy znacie jeszcze jakieś modele filtrów kaskadowych oprócz AQUAEL VERSAMAX FZN-MINI oraz SUNSUN HBL-302, które zmieszczą się w szczelinę między szkłem akwarium a ścianą wynoszącą 70mm?
Nigdzi...
Witam chciałbym założyć kostkę 64l na ziemi ogrodowej i stoje teraz na dylemacie jaką kaskadę wybrac di tego baniaka czy aquael fzn2 seachem tidal 35 bądź 55 a może fluval c2 bądź aqua clear 50 co byś...
Dzień dobry,
Nabyłem dodatkowy baniak 30L, zestaw Aquael Shrimp Set Smart 2 (albo jakoś tak podobnie), w którym zamierzam hodować albo parkę bojowników, albo stadko razbor galaxy, albo parkę proporcz...
|
|