IV Dni Akwarystyki w Muzeum Przyrody w Drozdowie
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
-

kocan1
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Legionowo
-
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
-

kocan1
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Legionowo
-
Powiązane tematy
Witajcie ponownie.
Dziś mija 5 dzień od zalania zbiornika
IMG20251112171151.jpg
I tak, wiem - akwarium uczy cierpliwości. Ale nie wytrzymałem😝, i po niecałym tygodniu od zalania zrobiłem testy wo...
yokuchi-2.jpg
Na polskim rynku pojawiła się nowa marka z produktami dedykowanymi do akwarystyki roślinnej. Znajdziemy wśrod nich podłoże aktywne, substat, nawozy oraz mineralizatory RO...
Czytaj w...
Witam, mam pytanie, może ktoś coś podpowie. Sprawa wygląda tak, że jakimś sposobem ułamał mi się taki dzyndzel, który trzymał zawór zwrotny out. Dzwonię do serwisu Aquael co z tym zrobić (czy zakleić ...
Witam kolegów akwarystów i Administracje RA po 12 letniej nie obecność wracam do Akwarystyki i mam parę pytań odnośnie nowego sprzętu.
I tak najpierw zacznę posiadam akwarium opti white 60x40x40 96l...
Witam, w czasie kiedy mało się u mnie działo udokumentowałem swoje pierwsze doświadczenie z jajorodnymi rybkami, trafiło na brzanke wysmukłą jako że dopadły je amory. Jakby komuś przeleciały za szybko...
Zainstalowałem aplikację Tropici do prowadzenia akwarium przez pierwsze 90 dni i zauważyłem ciekawą rzecz.
Wcześniej zalecali start z nawożeniem dopiero od 21 dnia. W nowej wersji-już od dnia 3 (jeśl...
Witam
Przygodę z akwarystyką zakończyłem po powodzi w 2010 roku miałem dość wody :x
Do powrotu namówił mnie mój wnuk 4 letni, zamarzyły mu się rybki miałem stare małe akwarium 30*30*35 które doczyś...
Witam serdecznie!
Po dokładnie 20 latach (ot taki jubileusz 😊) przerwy chciałbym wrócić do akwarystyki. Tyle się zmieniło przez ten czas, że proszę o kilka porad związanych ze sprzętem i podłożem.
W...
Witam
Po kilku latach przerwy wróciłem do akwarystyki, niestety z małym baniakiem bo tylko 60x30x35 wcześniej zawsze miałem 112l, ale bez przedłużania:
Krótki opis sprzętu i co mam:
- akwarium 60x30...
Cześć,
Małżonka zażyczyła sobie zwierzaka w wynajmowanej kawalerce, a że odpadają wszystkie z łapami, to padł pomysł, że wrócę do akwarystyki.
Myślę nad 30-40L - mam 2 połączone regały z ikei 27x60...
|
|