Do akwarystów z Tych - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Do akwarystów z Tych

Liczba wyświetleń: 856·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
prazynka TYCHY

07 lip 2012, 20:31 Do akwarystów z Tych  (#1)  

Czy któryś z tyskich akwarystów byłby tak uprzejmy aby pomóc mi z uporządkowaniem akwarium i podłączeniem wyłączników czasowych na gaz i światło przed wyjazdem do sanatorium, tj, do 16 lipca? Jestem po dwóch operacjach i na gwałt potrzebuję pomocy.
Prażynka

Jeśli chciałbyś wspomóc moją rehabilitację:

http://pomozchodzic.pl

prazynka
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: TYCHY

prazynka TYCHY

08 lip 2012, 14:38   (#2)  

Nikt chętny do pomocy się nie znajdzie? :(
Prażynka

Jeśli chciałbyś wspomóc moją rehabilitację:

http://pomozchodzic.pl

prazynka
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: TYCHY

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Przemysław Wilk - seria sylwetki akwarystów

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2102
Zapraszam do obejrzenia wywiadu ze zdolnym aquadesignerem.
YouTube

Chłopaki z Green Aqua omawiają zbiorniki innych akwarystów

Moderatorka w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4887
Zapraszam do obejrzenia (j.polski - należy włączyć napisy i automatyczne tłumaczenie). Kilka fajnych wniosków :)

Tych konkursów z nami już nie ma...

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1322
Tych konkursów z nami już nie ma.: IIAC, AGA, EAPLC... szkoda, budziły swego czasu wiele emocji...chyba czas rozruszać towarzystwo i podziałać z czymś na lokalnym podwórku ;)

Dla tych z Warszawy i okolic, którzy chcą sami mieszać...

FoCuS_PL w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2569
Jakiś czas temu potrzebowałem "chemii" do zastosowań domowych, więc zacząłem szukać możliwości w moich okolicach. No i znalazłem: https://warchem.pl/ Polecam! PS Można też zamawiać z wysyłk...

Jakie są rośliny na tych zdjęciach

ryba zdzisu w Rośliny · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2714
Jakie są rośliny na tych zdjęciach

Podłoże - które z tych 3

Spartan w Podłoże · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2609
Witam. Stoję przed wyborem podłoża do nowego akwarium 240l. Które z poniższych 3 rodzajów podłoża polecacie? - dark soil normal - cal black normal - H.E.L.P. advanced soil Proszę o opinie osób, któ...

Który z tych 4 (240L)

Spartan w Filtracja · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 4913
Przymierzam się do założenia nowego zbiornika po ponad 10 latach przerwy. Będzie to zbiornik 240l. Nie chce instalować 2 filtrów więc skupiłem się na 1 dobrym. Stąd moja prośba o poradę, który wybrać....

Jak się pozbyć tych glonów?

Marcin1991lodz w Glony · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2411
Witam w załączniku przesyłam zdjęcia glonów z którymi od dłuższego czasu nie mogę sobie poradzić. problem mam również z bladymi kolorami nowych roślinek dziurami w liściach i więdniejącymi roślinami. ...

Czy wkłady Eheima są lepsze od tych od MHK?

tomciopaluch w Filtracja · Odpowiedzi: 23 · Wyświetlenia: 9989
Witam Posiadam filtr Eheim 2224. Mam w nim wkłady od MHK. Czytałem że wkłady od Eheima są lepsze. Czy warto wydać pieniądze i kupić ceramike Eheima? Czy może dać sobie spokój? Chodzi mi o jak najleps...

Co sadzicie o tych ilosciach EI

greystok w Nawożenie · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 4395
Jak w temacie co o tym sadzicie Ilosci dosyc konkretne ( to moje osobiste zdanie) http://www.aquariumplantfood.co.uk/fertilisers/dry-chemicals/starter-kits/ei-starter-kit.html Chodzi oczywiscie o do...

Statystyki

Ten temat przegląda 384 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571008
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 383 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.