Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
mam zostaw z plantici i jedynie elektrozawor trochę trzeszczy , trzeba go mocno skęcić i nanodyfuzor muszę wymienić, ale może to wada tylko tego egzemplarza.
-
lechita
●
- Ranga: Początkujący
Dzięki za zainteresowanie moim tematem.
Chciałem właśnie zakupić zestaw z plantaniki ale ten drugi znalazłem w necie.
Plantanika daje cztery lata gwarancji to też jest jakiś atut:)
Wydaje mi się że te zestawy są podobnej jakości.(podobna cena)
Jeżeli może mi ktoś jeszcze coś poradzić to proszę o pomoc:)
-
Sebastian Wyciślik
●
- Miasto: Ruda Śląska
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Ja również posiadam ten z planticy i jestem bardzo zadowolony, szczerze polecam
Pozdrawiam Michal322.
-

michal322
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Wrocław
Usunięto użytkownika 22973
W zestawie Plantici jest znacznie lepszy elektrozawór.
Nie zastanawiałbym się i brałbym Planticę.
Poszukaj sobie na forum opinii o elektrozaworach.
-
Usunięto użytkownika 22973
●
Wielkie dzięki za pomoc.Decyzja zapadła kupuje zestaw z plantici.
Pozdrawiam Sebastian 
-
Sebastian Wyciślik
●
- Miasto: Ruda Śląska
Powiązane tematy
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg
Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg
Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
Witam
Ktoś używa tego reaktora ?
Obejrzałem kilka filmów na YT i wygląda to solidnie i spełnia swoje zadanie ,ale cena zabija .
Jednak poszukałem ,poszperałem i zakupiłem na chinskim portalu za po...
Witam
Rozglądam się za jakimś sensownym dozownikiem nawozów ,niestety z braku czasu często zapominam albo nie ma mnie w domu i te nawozy leje od czapy jak się przypomni ,a dobrze wiecie jakie są tego ...
Witam, do tej pory używałem reaktora z filtra narurowego, ale chciał bym spróbować dyfuzora przepływowego, może ktoś używa, albo mogli byście coś polecić ? Dyfuzor na wąż 16/22.
Cześć
Od razu pisze aby się nie śmiać. Mam 300 litrowe akwarium i mam dozowanie co2 z sodastream. Jest butla sodastream, reduktor aquaartu, licznik bąbelków aqua artu, elektrozawór też aquaartu. Dzia...
Pytanie czy początkujący akwarysta z wodą gh10 kh 5 i dawkowaniem co2 z butli powinien bać się skoków ph przy zamykaniu co2 na noc czy bezpieczniej puszczać mniej stałe. Dziekuje
Cześć
Mam akwarium 300 litrów. I mam takie pytanie. Jaki jest w l/h minimalny przepływ wody w kubełku tak aby czyścił on wode mechanicznie i biologicznie w akwarium właśnie 300 litrów?? No bo mechani...
Witam
Posiadam 300 litrowe akwarium z pielęgnicami. Do mierzenia temperatury w wodzie używałem dwa termometry sery. Jeden szklany precyzyjny sery(taki żólty cienki) i drugi naklejany jako pasek na ze...
Witam serdecznie,
Akwarium wystartowałem 3 tygodnie temu. Podmiankę robię co tydzień 50% kranówka (dodaje Denitrol lub Nitrivec). Po podmiance następnego dnia rano woda prawie kryształ. W ciągu 2 d...
|
|