Clearmax firmy Fluval - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Clearmax firmy Fluval

Liczba wyświetleń: 848·Brak odpowiedzi
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
carpacino Zielona Góra

04 cze 2012, 10:22 Clearmax firmy Fluval  (#1)  

Witam,

czy ktoś ma jakieś doświadczenie z wkładem filtrującym CLEARMAX firmy Fluval? Mam wrażenie, ze nic nie zmienia, a producent deklaruje, ze pochłania fosfaty...

Pozdrawiam

carpacino
Ranga: Początkujący

Miasto: Zielona Góra

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

YouTube

Nawozy firmy 2hr Aquaristic - ATP Sky i ATP Complete

Adamsky41 w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2309
Witam. Pomyślałem że przetestuje u siebie produkty Denisa Wonga czyli mineralizator Apt Sky i nawoz Apt Complete. Jezeli chodzi o mineralizator to przy ustawieniu gh na 7,5 daje on 36ppm wapnia, 10,5...

Test na potas firmy Zoolek

roslinyakwariowe.pl w Nawożenie · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 15977
http://sklep.roslinyakwariowe.pl/images/zoolek/test-na-potas.jpg Na rynku pojawił się długo wyczekiwany test na potas produkcji naszej rodzimej firmy ZOOLEK. Obok testu JBL (akt...

Ferka?? Czy nawozicie całą pakietem tej firmy?

Majfa w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1646
Witam. Chodzi mi o to czy nawozicie całym pakietem tej firmy, bo dopiero zaczynam i jak sobie obliczyłem to wyjdzie kopę kasy. Moje akwa to 112l jeszcze puste mam już podłoże ADA amazonie 2x9l teraz k...

Linia nawozów firmy AZOO, nawożenie AZOO

winnepago@op.pl w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 962
Witam wszystkich. Czy macie jakieś doświadczenia z nawozami firmy AZOO? "Nawozy podstawowe: - Azoo Plant Nutrients - Podstawowy nawóz do akwarium, kompletny system nawożenia z potasem, żelazem i...

Czy Purigen firmy Seachem szkodzi rybom?

weksla w Nawożenie · Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 5906
Witam W celu zbicia z wody azotanów zakupiłem po poradzie starszego kolegi z forum preparat Purigen firmy Seachem. Wiem że służy on do usuwania z wody azotanow i amoniaku, dodatkowo krystalizuje wod...

Zestaw do nawozenia firmy Sera

Mechanic w Nawożenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 2761
Co sadzicie o stosowaniu zestawu skladajacego sie z: -florena -florenette A -floreplus -flore daydrops Czy ktos stosowal te srodki? Jesli tak to z jakim skutkiem?

Co sadzicie o podlozu Acti firmy aquael?

kocis w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 996
Jak w temacie.Pozdrawiam

Jak używać testu PO4 z firmy JBL

marcinnowak w Nawożenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3136
Hej, Przytrafiła mi się dziwna sprawa. Używałem już różnych testów więc wydawało mi się że potrafię dolać odczynników i porównać kolory. Kupiłem test PO4 firmy JBL i zgłupiałem. Woda nie barwi s...

Test PH firmy Zoolek

menyy w Nawożenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1816
zakupilem testy firmy Zoolek i mam pewien dylemat z PH otoz test na PH w szerokim zakresie (4.5 - 9.0) wskazuje mi jasno i wyraznie na 7.5 natomiast test w zakresie 6.0-8.0 wskazuje mi na PH > ...

Podłoża firmy Tropica?

Tomasz Zawół w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 917
Czy firma Tropica ma w sprzedaży jakieś specjalne podłoża akwarystyczne (roślinne)? A jak tak czy można je kupić w Polsce?

Statystyki

Ten temat przegląda 397 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570950
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 397 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.