Do kiedy jest legalizacja,jak odczytać
Zestawy dozujące dwutlenek węgla oraz akcesoria. Metody dyfuzji i pomiar stężenia w wodzie.
Dzięki
240L Zieleniak
-

Akwamaniak01
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Lublin
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
-
tatar.ok
●
- Ranga: Początkujący
heheh dobre........
W Lublinie na ul.Choiny 57 miesiąc temu ją wymieniłem...
to jak mogą mieć 10 lat bez legalizacji butle.?.
Dodam że jest to POP-GAZ który robi legalizację nabija i regeneruje butle....
240L Zieleniak
-

Akwamaniak01
●
Akwamaniak01 napisał(a):heheh dobre........ W Lublinie na ul.Choiny 57 miesiąc temu ją wymieniłem...
to jak mogą mieć 10 lat bez legalizacji butle.?.
Dodam że jest to POP-GAZ który robi legalizację nabija i regeneruje butle....
legalizowana 2011-02 ważna do 2021 - 10 lat.Dnia nie podają bo nie ma znaczenia.
-
maarek72
●
Dzięki maarek72....prawidłowy odczyt...dajemy 10 legalizacji....
240L Zieleniak
-

Akwamaniak01
●
Powiązane tematy
Witam
Jakie macie sposoby na sprawdzenie szczelności instalacji CO2? Wczoraj nabiłem butlę a dzisiaj jest pusta. Zastanawiam jak sprawdzić reduktor bo mam podejrzenia że to na nim się ulatnia gaz. Jes...
Cześć proszę o pomoc kupiłem indykator 30mg do mojego akwarium i pokazuje on zielony kolor - czyli niby co2 jest OK - przy czym nie podaje żadnego co2. Chciałem kupić butle - a teraz zgłupiałem… jak t...
Witam proszę o wyjaśnienie. Moim zdaniem a jestem nowiciuszem w co2 tabelki które są na internecie są omylne - nie biorą pod uwagę jednej rzeczy - zakwaszenia wody przy udziale podłoża aktywnego, korz...
Hej. Nie jestem w stanie zweryfikować daty legalizacji butli. Butlę kupiłem w punkcie nabijania i coś czuję, że Panowie ożenili mi baaaardzo starą butlę…
Mam reduktor z elektrozaworem firmy Aquario. Coś tam się chyba przepaliło, bo elektrozawór przestał się otwierać. Chciałbym uniknąć wydatków i zastanawiam się, czy można coś przestawić w elektrozaworz...
Cześć
Od razu pisze aby się nie śmiać. Mam 300 litrowe akwarium i mam dozowanie co2 z sodastream. Jest butla sodastream, reduktor aquaartu, licznik bąbelków aqua artu, elektrozawór też aquaartu. Dzia...
Hej wszystkim 🤗
Jak stosujecie CO2 w akwarium z krewetkami i dużą ilością roślin ? Czy wyłączacie CO2 na noc, czy jednak chodzi całą dobę ? I jak robicie z napowietrzaniem ? Włączać tylko na noc ? Są ...
Mam pytanie ile czasu wytrzyma butla 3,3kg w akwarium 200l. Mniej więcej 3 bąble planuję
Witam, jestem nowy na forum, ale może ktoś mi pomoże. Otóż zakupiłem JBL proflora taifun inline 19/25 ( nie pomyślałem wcześniej, żeby sobie zmierzyć wąż z filtra fx6) i chciałbym to sensownie połączy...
Mam pytanie jak wyregulowac CO2 zanim wpuszcze ryby, zeby uniknac nieszczescia.
Poniewaz indykator CO2 jest malo wiarygodny, plan byl taki zeby zmierzyc KH i pH przed wlaczeniem CO2, a nastepnie tak ...
|
|