pomoc o weryfikacje glizdy w baniaku
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Witam
czy ktoś się z tą glizdą spotkał i co znią zrobić jak się jej pozbyć
prośba o pomoc

-
Dragon465
●
- Ranga: Poznaje temat
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Wypławek.
Ryby powinny się nim zająć.
-
Anonim 22456
●
Dzięki za info
chodź będzie problem, pojawiło mi się to w krewetkarium
mam nadzieje że mi się to nie rozmnoży widziałem jedną usunąłem jedna
-
Dragon465
●
No w krewetkarium to może być problem bo z tego co wiem to dorosłe wypławki potrafią zdziesiątkować krewetki.
-
Anonim 22456
●
polakko 78
Pilaszków, okolice Ożarowa Mazowieckiego
preparat NO-PLANARIA-wypławki z głowy a raczej ze zbiornika.
Używałem w zbiorniku z krewetkami Crystal RED SS,Mosura. Wypławków brak a Crystale już kolejny raz puściły maluchy.Po kuracji trzeba obserwować NO3 w zbiorniku. Tak jak napisane jest wyżej wypławki mogą wtrąbić krewetki-też tego doświadczyłem jednak w porę zastosowałem ten specyfik.
-
polakko 78
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Pilaszków, okolice Ożarowa Mazowieckiego
Wielkie dzięki za informacje
mam nadzieję że po tym specyfiku wszystko będzie git
-
Dragon465
●
Powiązane tematy
Witam
Biorąc pod uwagę ze jestem mocno raczkujący w akwarystyce chciałem się zwrócić o poradę do bardziej doświadczonych.
Czy mogę prosić o jakieś porady i sugestie jak to ogarnąć. Kombinuje na róż...
Witam,
po 4 letniej przerwie wracam do akwarystyki. Właśnie już mam praktycznie komplet do zalewania. Roslinnosc powinna dojść we wtorek i wtedy też planuję zalewanie.
Na chwile obecną coś takiego u...
Bardzo proszę o pomoć w wyborze układu korzeni i kamieni.
Z przodu będzie plaża, korzenie z epefitami i mchami z tyłu może rotala i trochę trawki miedzy kamieniami i korzeniami.
Do wyboru 4 wersje, p...
Witam posiadam akwarium 240l 120x40x50
I potrzebuje dobrać obsadę po akwarium.
Parametry wody aktualne
pH:8
KH
GH 14
No 2 i 3:0
Paski JBL (czekam na kroplekowe)
Filtracja
eheim 2224 wata gąbka węgiel ...
Witam :) Jestem tu nowy. :D Mam pytanie dotyczące hodowli Emersyjnej roślin, a mianowicie mchów. Czy ktoś z was hoduje je w taki sposób ? Na czym polega taka hodowla i jak wygląda?Rozumiem,że ma to na...
Witam, co mogę jeszcze zrobić w tym akwarium, by było bardziej naturalne i by nadać mu głębi?
Zastanawiałam się nad umieszczeniem korzeni po lewej na kamieniu, by były trochę wyżej. Mam 3 otoczaki c...
Witam.
Przymierzam się do uruchomienia akwarium 100x40x40. Na razie żongluję korzeniami i kamieniami, szukam jakiegoś fajnego ułożenia. Z przodu planuję plażę. Na korzenie trochę mchu, microsorium, H...
Witam , w przyszłym tygodniu planuję zakup roślin do mojego akwarium 60x30x30 . Stworzyłem ręcznie plan gdzie oraz jakie rośliny umieszczę . W akwarium będzie także korzeń. Zdjęcie akwarium z korzenie...
Witam, zmieniły mi się nieco plany, i w niekontrolowanym przypływie chęci czegoś nowego kupiłem parę roślin. Mam teraz nieco zagwozdkę jak zaaranżować akwariuma. Rośliny jakie mam to:
Hygrophila Glabr...
Witam, jakie rośliny mało, średnio wymagające zastosować w baniaku 63L.
Oświetlenie retro tuba plant 10w oraz podstawowe makro mikro Carbo.
Rośliny miałyby rosnąć na 2 i 3 planie.
|
|