Prosze o pomoc w identyfikacji rosliny - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Prosze o pomoc w identyfikacji rosliny

Liczba wyświetleń: 902·Odpowiedzi: 1
Utrzymanie czystości i opieka nad akwarium. Rutynowe czynności serwisowe i sposoby radzenia sobie z nimi.
Wygląd listy:
Tata_Franka Wrocław PL, Ilfracombe UK
Co to za roslina oznaczona czerwonymi kolkami?
Załączniki
2012-03-31 20.54.21.jpg
2012-03-31 20.54.21.jpg (153.25 KiB) Przeglądane 878 razy

Tata_Franka
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Wrocław PL, Ilfracombe UK

michal322 Wrocław

31 mar 2012, 21:35   (#2)  

na zdjęciu prawdopodobnie zniszczona Heteranthera zosterifolia

pozdrawiam michal322

michal322
Ranga: Znający temat

Miasto: Wrocław

Powrót do Sprzątanie

Powiązane tematy

Dlaczego rośliny nie bąblują?

roslinyakwariowe.pl w Sprzątanie · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 44143
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2011-lipiec/bablowanie-roslin.jpg Bąblowanie roślin to jeden z efektów obserwowanych w akwariach ze sporą ilością światła i nawożeniem dwutlenki...

Rośliny pływające do akwarium

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-rosliny-plywajace-akwarium-8c148e05ae337dd3e756ecae45487d18.jpg Na katalog roślin akwariowych powiększych się o kolejny gatunek rośliny pływ...

Rośliny akwariowe z wysyłką w 24h

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-rosliny-akwariowe-2606-1-093d0b8be7d872b6bc8e9b90c9a9f984.jpg Zapraszamy Was do skorzystania ze świezych dostaw roślin akwariowych, które do...
YouTube

Echinodorus magdalensis - pomoc

Sztajer89 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4036
Witam, Na wstępie przepraszam, za umieszczenie tego typu pytania w tym miejscu,jednakże jest to jedyne miejsce na Forum w którym mogę założyć Post ( w pozostałych a dokładnie w Pielęgnacje - rośliny ...
YouTube

Jak szybko przyciąć rośliny

gregorb w Sprzątanie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 4206
Poniżej link do filmu zapraszam GregorB

Ogólna poprawa w akwarium - pomoc

inax w Sprzątanie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3238
Witam, chciałbym Was podpytać co mogę poprawić w swoim akwarium. Mam je od listopada, wcześniej przez rok miałem małe 25l. Mam od dłuższego czasu inwazje małych ślimaczków, ustała na jakieś dwa tygod...

Kapsułki pod rośliny

DawidJot w Sprzątanie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5085
Witam Pytanko, czy regularnie umieszczając kapsułki pod roślinami i kulek gliniane torfowych możemy wyeliminować nawożenie do słupa wody? Czy samą ta metoda jest szansa uniknięcia glonów? Rośliny malo...

Pomoc w wyborze długich nożyczek do akwarium

MixEEr w Sprzątanie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3158
Czołem, w związku z tym, że nad akwarium mam 6 rodzajów filodendronów, które już znacznie się rozrosły :) mam problem z dostaniem się do dna akwarium nie łamiąc kwiatów, jakie polecacie długie nożyczk...

Przyczyny klęski? - gnijące rośliny po starcie

greir w Sprzątanie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 7779
Gnijące rośliny – przyczyny klęski? Witam wszystkich serdecznie (i z pokorą). Jako totalny amator, który wie niewiele, nie nawozi CO, nie stosuje profesjonalnego podłoża ani też nie mierzy parametrów...

Rozpadające się rośliny

kryniakk1 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 10201
Witam Jak w temacie Rozpadaja mi się dwie rośliny, reszta roślinek ładnie rośnie tylko w tych dwóch odpadają liście. Podłoże ziemia ogrodowa i kulki co2 z bimbrowni

Statystyki

Ten temat przegląda 210 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571617
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36918

•  Najnowszy użytkownik: mateusz_

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 210 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.