gdzie kupić statecznik T5 PHILIPSA albo VS - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

gdzie kupić statecznik T5 PHILIPSA albo VS

Liczba wyświetleń: 384·Odpowiedzi: 1
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
Zaloguj się, aby zmienić widok
StefanTG Tarnowskie Góry
potrzebuje statecznik t5 1x39W philipsa albo vs - podobno innych nie warto .. jakie jest wasze zdanie na ten temat ? gdzie szukać takich stateczników bo na allegro brak

StefanTG
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Tarnowskie Góry

14 mar 2012, 18:11   (#2)  

tomekb
Ranga: Początkujący

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

1000002800.jpg

Czy warto kupić belki DIY???

ravenice8888 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4045
Witam. Mam okazję zakupić 2x belki na profilach 16cmx120cm. Są zbudowane na diodach 3W, do tego dibond i soczewki. Każda ma 16 diod białych 6500k i 40 diod rgb. Wszystko pod jeden zasilacz i sterownik...

Jak podłączyć statecznik Osram QTP-OPTIMAL

Olencjusz w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1761
Witam chce podłączyć 2 świetlówki 15W a po prawej stronie statecznika jest 6 dziurek a kabelków od świetlówek jest 8, czy mógłby mi ktoś pomóc jak to podłączyć. z góry dzięki ps. wrzucam zdjęcie troch...

Belki oświetleniowe na świetlówki . Gdzie ?

DawidJot w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3631
Witam serdecznie Szukam i szukam ale znalesc nie idzie belek na świetlówki np 4x24W T5 lub 6x24W t5 . Akwarium dl.80 cm. Czyżby tak diody LED wyparły świetlówki, że to wymarły gatunek ? W załączniku ...

Gdzie kupić Chihiros WRGB?

noobscaper w Oświetlenie · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 3755
Czy wiecie, gdzie można kupić belkę Chihiros WRGB? Chciałbym przejść na mocne oświetlenie i trudniejsze rośliny, a Chihiros A, którego kupiłem, nie wystarcza. Jeśli ktoś ma jakieś inne sugestie, wciąż...

Czy dobry statecznik ?

Badman w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1828
Chcę do akwarium 112 l dodać dodatkowego światła przy użyciu świetlówek, wybór padł na statecznik Philips HF-S 224/39 TL5 II http://www.lighting.philips.pl/prof/osprzet-oswietleniowy/s...

Diody LED epistar 1W 45 mil - gdzie kupić?

dareczek7 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 49 · Wyświetlenia: 13668
Hej Wiecie może u jakiego sprzedawcy, albo polecacie sami jakiegoś sprzedawcę z chin, który handluje diodami power led 1W 45mil na chipie epistar? Interesują aukcje zawarte na portalach eBay lub alie...

Pokrywa aluminiowa - gdzie znajdę profile ?

maateusz w Oświetlenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3928
Gdzie mogę dostać profile aluminiowe podobne do tych od aquaboro ? lub:

Uszkodzony statecznik?

vieri w Oświetlenie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 3073
Witam, mam lampę 4x24w która w orginale chodziła na dwóch chińskich statecznikach 2x24w razy dwie sztuki. Po jakimś czasie przestała świecić. Wymieniłem stateczniki na jeden 4x24w,wszystko ładnie chod...

Czy warto kupić oświetlenie chihiros budżet do 500 zł

ciabatta w Oświetlenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 2896
Witam Zastanawiam się nad zmianą oświetlenie. Posiadam akwarium 80x35x45 i myślałem o zakupie https://sklep.roslinyakwariowe.pl/oswietlenie/lampy-ledowe/lampa-chihiros-a801-80100cm-p-28375.html. Co s...

Rurka szklana na diody LED - gdzie kupić ?

Badman w Oświetlenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1397
Czy ktoś wie gdzie można kupić rurkę szklaną ? Chciałbym wykonać ala świetlówkę led na taśmie led, a wszystko zamknięte w rurce szklanej.

Statystyki

Ten temat przegląda 200 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570983
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36930

•  Najnowszy użytkownik: rafał_witecki

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 200 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.