Reduktor z zaworem precyzyjnym
Zestawy dozujące dwutlenek węgla oraz akcesoria. Metody dyfuzji i pomiar stężenia w wodzie.
Witam.
Proszę o opinię i ewentualnie czy warto kupić:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/techni ... 15395.html
Oglądałem w sklepie i wygląda to nawet fajnie. Jeżeli ktoś ma to proszę o opinie jak się sprawuje czy może po prostu nie warto zawracać sobie głowy tym sprzętem??
-
dukerocky
●
- Ranga: Początkujący
jeśli reduktory robią takie dobre jak elektrozawory to sobie odpuść... za 70 zł dostaniesz reduktor z 2 zegarami i zaworkiem precyzyjnym, wystarczy że poszukasz, nie chce robić antyreklamy ale jakie ceny są w tutejszym sklepie i na alledrogo są ;P
-

OjGeN
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Gliwice
-
Tomasz
●
- Ranga: Konto firmowe (sponsor forum)
- Miasto: Opolskie
-
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
i jak tu mieć konkurencyjne ceny http://allegro.pl/zestaw-co2-reduktor-d ... 47853.html ... Ale RA ma galerię a większość sprzedawców na allegro jest tylko importerem, ale ceny w RA niekiedy to sporo za dużo
-

OjGeN
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Gliwice
Chyba faktycznie wybiorę coś z proponowanych reduktorów plus zaworek...
-
dukerocky
●
- Ranga: Początkujący
właśnie dziwne że niektóre rzeczy są tutaj tak drogie? a niektóre ok np nawozy easy life mają ceny tutaj ok. ale np zestawy co2 są droższe a te same części. kupowałem niedawno wszystko na start i chciałem kupić turaj ale kurczę uzbierała się różnica rzędu kilku 200 zł to kurcze... skuszę się chyba na szklane rurki z RA bo wyglądają solidnie.u mnie w okolicy ceny są jeszcze wyższe niż w RA to całkiem się dziwię jak to jest że sklepy na zachodzie poslki sprzedają to samo taniej.RA tracą sporo klientów przez allegro ,niby różnica kilka zł ale na kilku rzeczach jest np 50 zł a to sporo.
-

CcxcC
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Lublin
Powiązane tematy
Witam.
Nie wiem czy Wy też tak macie że co dwa trzy dni musicie ustawiać na nowo zaworem precyzyjnym ilość bąbelków. Co kilka dni muszę regulować, odkręcać owy zawór bo coraz mniej leci co2. Mam elek...
Dostałem używany reduktor CO2 (na zdjęciu), zaworek precyzyjny Camozzi i elektrozawór AquaArt.
Nie miałem wiele kontaktu z techniką CO2 do tej pory. Mam jeszcze wężyki 6mm (te twardsze), zaworek zwro...
sodastream1.jpg
Zapraszam do zapoznania się z nowością w sklepie:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/reduktor-butli-sodasystem-p-49196.html
Kto z Was używa systemu SodaStream z butlą 500g?
Jesteści...
Witam, mam butle SODASTREAM, podłączoną pod reduktor od ISTA CO2-foto 1. przez przejściówke TR 21*4, 5/8-18UNF, foto 2. I teraz pytanie?
1- co byście mi za reduktor polecili jakiś inny do tej butli.
2...
Witam, chciałem się dowiedzieć poco jest ta sprężynka pod zaworkiem na dole
Mam 2 zestawy co2 w garażu, zawsze jak wymieniam butle to regulacja tego miejsca, które zaznaczyłem na obrazku, sporo trwa. Zawsze mam tam wyciek gazu. Muszę kręcic tym wężykiem podstawiam szklankę z ...
Zapraszam do podzielenia się opiniami.
Mam reduktor z elektrozaworem firmy Aquario. Coś tam się chyba przepaliło, bo elektrozawór przestał się otwierać. Chciałbym uniknąć wydatków i zastanawiam się, czy można coś przestawić w elektrozaworz...
Witam
Mam reduktor Chihiros - 2 manometry, który przepuszcza gaz spod nakrętki mocującej do butli.
Reduktor pracował prawie rok, potem butla była zakręcona na trzy miesiące i po ponownym odkręceniu po...
Witam
Od razu domyślam się jakie będą komentarze że ładuje silnik Ferrari do malucha ale no nie mam gdzie nabić butli takiej z prawdziwego zdarzenia gazem co2 więc musze korzystać z bio co2. Mam taki...
|
|