Witam serdecznie,
Mam lekko ponad 30 lat na karku i wpadłem na szalony pomysł żeby założyc akarium :) Ostatnia moja przygoda z akwarystyką to koniec lat 90-tych i zbiornik (zbiorniczek) w okolicach 5...
Witam wszystkich,
Chciałbym zaprezentować mój pierwszy baniak
Akwarium
80/35/45-126 l
Światło
2 x 18w Philips TLD 865 (tył) +Aquarelle (środek) i 1 x 18w Philips 840 (przód) tak na ws...
Kolejna aranżacja prawie za darmo :)
Vivarium powstało z powodu nadmiaru roślin po przycinkach i takich które nie są już potrzebne, przecież ciężko jest wyrzucić zdrowe rośliny nie ? :)
Oprócz Ficu...
Witam,
swój poprzedni zbiornik sprzedałem
[https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/aquascaping/wabi-kusa/akwa-vivarium-45x45x60cm-68173.html?p=512568#p512568]
Może wypłynie u innego użytkownika ;)
Na ...
Po przygodzie z Vivarium, postanowiłem stworzyć coś bardziej estetycznego i o wiele mniejszego. I tak oto powstało moje pierwsze Wabi-Kusa :)
Rośliny:
-Ludwigia Palustris
-Staurogyne Repens
-Hydroco...
Poprzedni projekt spotkał się z przychylną opinią więc pokażę jeszcze jeden.
Wprawdzie ten jeszcze czeka na komplet roślin - dzbaneczniki oraz heliamfory, ale myślę, że już można go prezentować.
Terr...
Cześć Paludaryjna nie cieszy się tu dużą popularnością ale chcę przedstawić kolejny projekt vivarium jaki dziś odpaliłem.
Do wczoraj było to zaniedbane akwarium, dlatego wykorzystałem zbiornik zamias...
Witam,
jestem laikiem w dziedzinie akwarystyki jednak uległem namowom syna by kupić mu pierwsze małe akwarium. Posiadamy zestaw aquael skompletowany osobno:
- akwarium 60x30x30
- grzałka z termostatem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 440 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej