Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
jak przykleic fototapete zeby bylo widac kolory/ Ja przykleilem w kilku miejscach i lipa widac tylko zaeysy roslin
-
kaziu
●
- Ranga: Początkujący
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
kaziu napisał(a):jak przykleic fototapete zeby bylo widac kolory/ Ja przykleilem w kilku miejscach i lipa widac tylko zaeysy roslin
Umyj dokładnie szybe,
spryskaj równomiernie wodą,
przyklej folie,
pojeździj ręką albo czymś innym po tle, żeby bąble uciekły.
"Czego twój wróg nie powinien wiedzieć, nie mów przyjacielowi." - Arthur Schopenhauer
-

Szczero
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Warszawa
Tak jak przedmówca powiedział. Umyj dobrze tylną szybe. Możesz ją przetrzeć spirytusem. Potem spryskaj wodą i przyklej foto.... przez krótki czas będziesz miał możliwość poruszania foto... aby ją dopasować. Potem weź ekierke lub linijke i wyciśnij powietrze. Gotowe.
-

lenartk87
●
- Ranga: Początkujący
Usunięto użytkownika 15150
Następnie ściągnij fototapetę i wywal ją do kosza, umyj tylną szybę.
-
Usunięto użytkownika 15150
●
Jezus napisał(a):Następnie ściągnij fototapetę i wywal ją do kosza, umyj tylną szybę.
tak jest  i kup najlepiej czarne tło i je przyklej - na forum było jak i co 
-
cezar d
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: kołobrzeg
-
Jezus napisał(a):Następnie ściągnij fototapetę i wywal ją do kosza, umyj tylną szybę.
A to też racja !
"Czego twój wróg nie powinien wiedzieć, nie mów przyjacielowi." - Arthur Schopenhauer
-

Szczero
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Warszawa
Powiązane tematy
Witam
Niedawno zauważyłem w akwarium półcentymetrowe różowe robaki o średnicy około milimetra.Występują one na powierzchni podłoża i roślin trawnikowych. Gdy zostaną porwane przez prąd wody mocno się...
Cześć, szukam informacji na temat oświetlenia roślin nad akwarium (filodendron itp) czy ktoś może się podzielić zdjęciem, nazwa lampy info gdzie mogę coś takiego zakupić? Dziękuję i pozdrawiam serdecz...
Witam szanowne grono tego forum.
Jako że to mój pierwszy post więc się przedstawię.
Jestem Mirosław i mieszkam w Radomiu.
Pierwsze rybki do domu przyniosłem w wieku 13 lat w słoiku po ogórkach kiszon...
Akwarium wymaga jakiś przycinek i poprawek ale powiem szczerze nie przeszkadza mi to
Wodę podmieniam tylko wtedy jak skończą mi się zapasy wody RO na dolewki
CO2 - podaje ale nie mierzę ile tego jest...
Witam, w rogu akwarium zauważyłem dziwne pęknięcie. Nie wiem co to może być i czy to groźne i może nagle skończyć się tym że wszystko wyląduje na podłodze, czy może mi od ma to wpływu na nic... Nie wi...
20260606_164644.jpg Czy ktoś z Szanownych próbował prowadzić akwarium Juwela jako otwarte?
Mam na myśli zdjęcie klapek oraz oryginalnej belki i zamontowanie mocniejszej belki. Np Skylight Entriq.
Czy ...
Witam mam dylemat do akwarium 96l 60x40x40 ktory filtr byście mi doradzili czy kupić aquael ultramax 1500 czy aquael ultramax 1000. Z góry dziękuję za pomoc
Witam ,powoli nadchodzi czas wymiany mojej szafki pod akwarium 270l kiepsko wykonanej i już z trochę zawilgoconym blatem .Wymyśliłem że najlepiej stelaż lub szafka z stelażem i koniecznie nóżki bo pod...
Jak tam wrażenia z przeczytania ebooka „Masz glony w akwarium? To nie jest przypadek” od Pana od Ryb - Podwodne światy Aqua Test? Czy może nikt nie kupił?
|
|