mała stadna rybka której nie przeszkadza jasne podłoże
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Jak w temacie szukam małej stadnej rybki której nie będzie przeszkadzało jasne podłoże i mocne światło około 0,7W/l. i oczywiście gatunki które nie są jakieś wyszukane bo trudno będzie je zdobyć. Pozdrawiam
-
kamil0s
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Nowy Sącz
Jak dla mnie to Razbora Klinowa
-
Marcin24
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: KRAKÓW
mam 0,75w ciemne podłoże ASII, i musze powiedzieć że nenon inesa dziwnie sie zachowuje dziś mija już prawie tydzień i troche sie uspokiły ale niestety cały czas są pochowane w roślinach...
P.S.
niewiem czy mogę ale wklejam link do innego for]um na którym mam ten wątek jest tam min. filmik,
-
lukasek
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Sieradz
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
tez to zauważyłem przy neonach innessa dlatego szukam jakiejś alternatywy
-
kamil0s
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Nowy Sącz
Powiązane tematy
Witam, tak jak w temacie dziś zauważyłem pierwszą krewetkę z jajkami w moim krewetkarium . Z tego co mi wiadomo to samice wachlują i przekładają jajka w celu ich natleniania, lecz u mnie krewetka nosi...
Witam.
Pierwszym raz mam narybek glonojada. Wykluły się po 5 dniach, narybek jest teraz cały czas w jaskini glonojad zrobił ja w skalę dragon Stone. Jaskinia jest dość ciasna jak glonojad do niej wejd...
Witam
Mam żółwia chińskiego i dzisiaj przeniosłem go ze starego akwarium do nowego 200l.
Problem w tym, że w poprzednim akwarium żółw normalnie nurkował a w tym nie może.
Nie wiem czy to wina akwariu...
Witam, mam zapytanie, czy to normalne, że Neony Innesa nie chcą jeść dafni/rozwielitki? W zeszłym roku jak założyłem akwarium, zakupiłem dafnię i szklarkę do karmienia Neonków Innesa. Chciałem dawać i...
Witam!
Jaka jest Wasza opinia odnośnie trzymania Zbrojnika w akwarium z piaszczystym podłożem? Zrobiłem nowe akwarium z piaskiem + skały i kamienie. Wszystko było w porządku do wczoraj, gdy wpuściłem...
Dzień dobry,
Czy pielęgniczka Kakadu sprawdzi się do kontroli populacji gupika Endlera bez naruszenia znaczącego populacji krewetek? Mam jak na razie mało mchu, gdzie krewetki mogą się chować, więc p...
Cześć.
Parametry wody:
Kran
Ph 7,2
Kh 14
Gh 25
Fe 0
Cu 0
Sio2 6.0<
NH4 <0,05
NO2 0,025
NO3 10
PO4 0
TDS 497
Us 1010
Akwarium
Ph 7,5
Kh 10
Gh 26
Fe 0
Cu 0
Sio2 6.0<
NH4 >0,05
NO2 0,3
NO3 ...
Planuje założyć akwarium, kostkę 30x30x30. Chcę tam trzymać bojownika i krewetki. Moje pytanie brzmi czy mogę do niego jeszcze dobrać kilka bystrzyków amandy czy to już będzie za dużo?
Wysłane z M20...
Jak wygląda sprawa z Kiryskami w akwarium z podłożem aktywnym i np plażą,ścieżką z piasku?Robią dużo bałaganu?
W sumie dziwny problem. Od 5 dni po akwarium pływają 2 gupiki Endlera. Szybko się zaaklimatyzowały, są ruchliwe, itp.
Problem jest taki że nie żerą. Podawałem im pokarm HS Aqua ( dostałem gratis przy ...
|