rurki szklane jakie wybrać? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

rurki szklane jakie wybrać?

Liczba wyświetleń: 709·Odpowiedzi: 1
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Zaloguj się, aby zmienić widok

13 sty 2012, 20:36 rurki szklane jakie wybrać?  (#1)  

witam,posiadam dwa kubełki jbl e900 i e1501 chciałbym do nich kupić szklane komplety wlot-wylot.Do e900 pasuje mi ball pipe3 natomiast e1501 będzie napędzał reaktor z filtra narrurowego i chciałbym żeby ten wylot ładnie rozprowadzał mi nagazowaną wodę po zbiorniku.Akwarium ma dł 80 cm

vieri
Ranga: Zainteresowany tematem

Tomasz Opolskie

25 lut 2012, 18:14   (#2)  

Drugi wylot wybierz calyxa.

Tutaj masz fajną tabelkę z porównaniem:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtra ... 9_391.html
--
Tomek

Tomasz
Ranga: Konto firmowe (sponsor forum)

Miasto: Opolskie

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

rurki_przelewowe.PNG

Gdzie kupię rurki przelewowe do Aquael Unimax ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1740
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
neo-glass-1.jpg

Akrylowe rurki NEO

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 60 · Wyświetlenia: 35788
Kolejna nowość NEO/Aquario. Akrylowe kolanka i dyfuzory znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/technika-co2-c-18.html?cPath=18&only_recommended=0&only_bundles=0&page=techni...
40316-0703294245.jpeg

Szklane rurki Invital Lilly pipes i Eheim 2271

Anonim 59529 w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2620
Witam Posiadam filtr Eheim 2271 z serii Professional 4+ 250 .Nie podobała mi się kolorystyka oryginalnych węży i rurek doprowadzających i odprowadzających wode do filtra. Kupiłem więc w sklepie Invit...
rurki1.jpg

Wlot / wylot - co wybrać?

pk77 w Filtracja · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3328
Czołem. Właśnie zamontowałem swój pierwszy w życiu kubełek (Eheim 2213) i muszę powiedzieć, że chociaż cieszę się, że to wszystko działa, to niezbyt przypadły mi do gustu te zielone rurki wlotowe / wy...
redukcja-weza-filtra.jpeg

Jak podłączyć nano rurki do dużego filtra

roslinyakwariowe.pl w Filtracja · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 6334
redukcja-weza-filtra.jpeg Stajemy czasem przed problemem podpięcia rurek 12/16mm do węży o większej średnicy np. po wymianie filra na większy. Oczywiście nie musi się to wiązać z zakupem nowego komp...

Jakie przyssawki do grzałki Aquael Ultra heater ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2753
Tak jak w temacie, bo te orginalne już nie chcę trzymać 😞

Ultramax/Biomaster jakie wady ?

TheMixer w Filtracja · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4510
Witam obecnie posiadam fluval 207 ( plus ,,prefiltr,, w którym mam dodatkowe media) jednak po około roku używania nachodzi mnie myśl nad wymianą na coś innego. Zastanawiam się nad Ultramaxem 1000 lub ...

Jakie temperatury w hodowli roślin?

josom w Filtracja · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 22490
Witam, Jakie macie temperatury wody w Waszych akwariach i czy zauważacie jakieś problemy, albo może plusy tych temperatur?

Pat Mini + NSF-120L - jakie gąbki

brunonatura w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2379
Panowie przymierzam się do założenia krewetkarium. Mam już upatrzone prawie wszystkie elementy i stanąłem przed wyborem filtra wewnętrznego. 1. Widziałem w krewetkariach na YT, że spece stosują Pat ...

Ultramax 2000 jakie wkłady do mech/bio.

DamianKr w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4580
Witam, Zazwyczaj korzystałem z dwóch filtrów jeden do filtracji biologicznej i mechanicznej. W takim układzie nie ma problemu z ułożeniem wkładów. Teraz w nowym 360L akwarium chciałbym mieć tylko je...

Statystyki

Ten temat przegląda 279 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570990
 •  Liczba wątków: 48802
 •  Użytkownicy: 36933

•  Najnowszy użytkownik: alek_bin

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 279 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.