Sun glo + Sylwania Grollux - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Sun glo + Sylwania Grollux

Liczba wyświetleń: 360·Brak odpowiedzi
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.

11 sty 2012, 18:30 Sun glo + Sylwania Grollux  (#1)  

Co myślicie o takim połączeniu. Mam akwarium 45 litrowe i chciałbym umieścić 2x 14W sun glo + Sylwania grollux. Mam roślinki takie tj. Heniek duży, Eleocharis acicularis i Microsorium pteropus. Czy takie oświetlenie plus nawożenie poradzi sobie z tym roślinkami? I jeszcze jedno pytanie, która dać na przód a którą na tył??
GG 4880976

Danny840402
Ranga: Zainteresowany tematem

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

YouTube

Lampa LED Sun Sun Sky CUBE

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 12221
sunsun-icube-lamp-lampa-wiszaca-led-60w-6.jpg W ofercie polskiego dystrybutora pojawił się ciekawy model lamp LED marki Sun Sun. Opis wygląda zachęcająco: Mini lampy kompaktowe o sporej mocy to naj...
YouTube

Kessil A160 Tuna Sun

polawis w Oświetlenie · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 5018
Jestem na etapie wyboru sprzetu do szkla 90x40x30 czy taka lapmka bedzie wystarczajaca ??

Opinie odnoście belki sun sun.

Dejv95 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2027
Witam mam pytanie czy ma ktoś doświadczenie z belkami sun sun? Konkretnie chodzi mi o model Lampa SunSun ADE-900C 28W Myśle czy nie zakupić tej belki jako dodatkowej - trzeciej już w akwarium 100cm...

Lampa Led Kessil A160WE Tuna Sun - Opinie

Sebastian1977 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 6705
Czy ktoś z Was używał tej lampki?Chętnie wysłuchałbym opinii.Dość zainteresowała mnie ta lampa.Zauważam , że ostatnio dużo się pisze o lampach emitujących wielokolorowe światło.

Hagen glo a akwa 70cm

Kubuska w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2388
Witam otóż mam pytanie znalazłem stare akwarium aquaela o wymiarach 70x35x35 i ma plan je zalać ale nie mam pokrywy i zastanawiałem się nad jakimś budżetowym rozwiązaniem i wpadło mi w oko oświetlenie...

Zamiana świetlówki Hagen Power Glo na diody LED

JAGUAR501 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1698
Witam. D o tej pory w starym akwarium miałem świetlówkę power glo , która dobrze oświetlała moje akwarium. T eraz mam większe, nie chciałbym kupować nowej żarówki power glo 90cm , szukam czegoś co mó...

Belka Hagen Glo zgasła !

zegancio w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1167
Jak w temacie. Belka Hagen Glo 2x39W przestała świecić. Początkowo myślałem że padły świetlówki. Dzisiaj wymieniłem na dwie nowe i nie stety dalej belka nie świeci. Napięcie w gniazdach świetlówek jes...

Kessil A150W "Amazon Sun" review

Visitor w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1330
Czy ktoś ma taka lampke ? :)

Sun Power T5 4x39w Dimmcomputer

szymczak16 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 442
Cześć. Zwracam się do Was drodzy forumowicze, czy ktoś z Was posiada może instrukcję obsługi do w/w lampy? Jeśli tak proszę o priva ponieważ wydaje mi się, że ja nie wykorzystuje jej funkcji. Z gór...

Dostępność Hagen GLO

Kyle w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 1974
Cześć, wie ktoś może gdzie dostanę jeszcze Hagen GLO 2x24 albo inną belkę, której długość całkowia nie przekraczałaby 62cm, a dodatkowo belka będzie posiadała opcję podwieszenia? ;)

Statystyki

Ten temat przegląda 429 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571600
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 429 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.