ADA AQUA SOIL AMAZONIA NEW?
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Witam
Chcę założyć akwarium 60l i zastanawiam się nad kupnem ADA AQUA SOIL AMAZONIA NEW!!! Chciałem się zapytać czy to dobry wybór, jakich użyć nawozów i jak krok po kroku wszystko zrobić???
Z góry dzięki!!!!
-
Hajmer
●
- Ranga: Początkujący
Poczytaj na forum ... tym substracie jest już pare tematów w których znajdziesz odpowiedzi na twoje pytania.
pawelrygol90@wp.pl
-

Dzejson90
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Gogolin
-
Dobry wybór, ale musisz liczyć się z dawaniem makro od startu zbiornika.
-

maslo_82
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Poznań
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Jakich dokładnie muszę użyć nawozów i w jakiej kolejności i ilościach??? Z tego co się orientuje to najpierw trzeba użyć makro???
-
Hajmer
●
-

mardow
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Bartoszyce
mam jeszcze jedno pytanie właśnie dowiedziałem się że na początku trzeba nawozić Bright K, Step 2 i Special Lighst, ale co później czy stosować cały czas to samo czy może step 3 i Special SHADE???? Proszę o odpowiedź.
-
Hajmer
●
Powiązane tematy
Kiedyś Amazonia, potem Amazonia II, Amazonia Light a teraz PRO czyli nowość w portfolio firmy ADA.
podloze-chihiros-aqua-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
Cześć,
Planuję wymienić piasek, który tworzy plażę w moim akwarium, na aktywne podłoże H.E.L.P Advanced Soil. Chciałbym to zrobić bez większego stresu dla ryb i krewetek oraz bez negatywnego wpływu n...
podloze-aqua-substrate.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże ...
podloze-aqua-substrate-pro.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
jbl-proscape-plant-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże...
podloze-oase-scaperline-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane po...
podloze-dennerle-scapers-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane p...
podloze-yokuchi-jiban-soil.jpg
Witam.
Posiadam 30l ziemi aqua soil i chciałbym jej użyć do baniaka. Jedyne pytanie, które mnie nurtuje to czy mogę ją jeszcze użyć. Ziemia była zakupiona chyba z 4 lata temu i nie wiem czy ma jakiś ...
|