Hej wszystkim, poszukując żarników innych niż popularne Osramy natknąłem się na żarnik "firmy" Wgnlite.
Widział się ktoś z tym żarnikiem już ?
Pozdrawiam
ZielonyAmator w Oświetlenie· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 4288
Witam. Zastanawiam się nad wymianą żarników w moim akwarium. Aktualnie używam żarników OSRAM 5600K i 5200K. Jak wiadomo żarnik NAG daje efekt super klarownej wody. Czy jest jakiś żarnik który daje efe...
weder w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3657
Witam mam pytanie do posiadaczy tej lampy oraz ludzi mających kontakt z nią w realu.
Mianowicie mam zamiar nabyć tą lampę i zastanawiam się czy ta lampa jest w stanie doświetlić zbiornik na poziomie 0...
Tjodalv w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1991
Witam.
W moim akwarium 120l stosuję świetlówki t8 2szt. dla roślin i świetnie rosną ;)
Mój znajomy założył akwarium tydzień temu i zainstalował halogen z żarnikiem 120 w który ma świecić jak 150 w i ...
Espei w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2199
Hej
Tak się zastanawiam, czy da się zestawić 2 świetlówki t5 24w tak aby uzyskać zielone zabarwienie jak w adowskich zarnikach green? Ma ktoś jakis pomysł?
victus w Oświetlenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1700
Hej, chcę kupić nowe żarniki do swoich lamp. Obecnie mam Osram 5200K ale są trochę żółte i zastanawiam się co kupić.
Znalazłem Venture Lighting 150W 6500K za 110zł, czytałem o nich dobre opinie. Zast...
paydy w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 963
Witam. Jestem na etapie budowy lampy DIY na wzór ADA solar I lub grand solar I.
Mam akwa 80x40x40.
Zastanawiam się czy zrobić lampę z samym żarnikiem 70W czy lampę 70w plus 2xt5 8w.
Chciałbym poznać W...
Dan11 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 918
Witam potrzebuje informacji jakiej barwy światła zakupić żarniki hqi 2X150W na 450l, na chwilę obecną mam kupione ok miesiąc temu 5200K silvanie i szczerze mówiąc barwa światła jest niezbyt ładna, wsz...
kichnu w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 374
Witam.
Proszę o doradę w kwesti dobrania jak najlepszego żarnika HQI
Akwarium o wymiarach 60x50x50cm.
Żarnik będzie znajdował się 28-35cm na wodą(brak możliwości większej regulacji-zabudowany w s...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 892 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej