Mam na imię Łukasz i potrzebuję Twojej pomocy - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Mam na imię Łukasz i potrzebuję Twojej pomocy

Liczba wyświetleń: 572·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zgodnie z zachętą od firmy i informacją, że prowadzicie różnego rodzaju akcje charytatywne zwracam się do Was z prośbą.

Jestem osobą po dwóch operacjach neurochirurgicznych podczas których wycieli mi oponiaka, który obrósł tętnicę środkową. Z tego powodu właśnie miałem tą drugą operację. Niestety ale guza nie da się usunąć w całości. Po pierwszej operacji trafiłem do Centrum Onkologii gdzie zostałem naświetlony - niestety, ale należę do 95% osób w których naświetlanie tego rodzaju guza nie daje żadnego efektu.

Po więcej informacji zapraszam na stronę: http://lukasz.sos.pl/

Będę wdzięczny za okazaną mi pomoc.

ŁukaszApache
Ranga: Początkujący

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

DSCN6089.jpg

112l - BN/T - Łukasz G. świerzak

świerzak w Akwaria · Odpowiedzi: 49 · Wyświetlenia: 42608
Wymiary - 80/35/40 Objętość - 112l Oświetlenie - T5 1X39w Arcadia Plant pro 10h 1x24w Arcadia Tropical pro 6h 1X39w Super Sun 11h Nawożenie - Cala gama Easy Life CO2 - Butla cisnieniowa 567g 11h + ...
IMG_0554.jpeg

POMOCY! Mam problem z roslina

akwagucio w Rośliny · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3867
Wracam po 11 latach do akwartstyki i zakupiłem dzisiaj roślinę w ciemno bez nazwy i z dziwnym nalotem. Proszę o pomoc w wyjaśnieniu co to za roślina i czarne kropki na liściach. Pozdrawiam
DSC_0379.JPG

200l - start i potrzebuję waszej pomocy

adamon w Akwaria · Odpowiedzi: 67 · Wyświetlenia: 32375
Witam wszystkich, cztery lata temu zlikwidowałem 450l z paletami - zdjęcia poniżej, jak widać rośliny tylko w doniczkach. Jednak cały czas ciągnie mnie w stronę wody i zbieram się do założenia roślinn...
20250203_185807.jpg

Hallo hallo pomocy z echindorusami

maciek retel w Rośliny · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4611
Witam tak jak w temacie od zakupu tych echindorusów minęło już 3 miesiące wypuszczone są młode liście tak jak widać na zdjęciach. Ostatnio przestały mi rosnąć stoją w miejscu przy ostatniej podmiance ...
kkk.jpg

Pilnie potrzebuję pomochy - Choroby Skalarów

Rafal132 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1683
Witam Pilnie potrzebuję pomocy. Mojemu skalarowi w ciągu jednej nocy pojawiła się ogromna rana na prawym boku pod płetwą. Rana biaława dosyć głęboka i duża. Skalar stracił apetyt. Co to może być? A...
20241002_200953.jpg

Pomocy! Co to za roślina?

ToPiLoPiX w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1892
Witam. Kupiłem roślinki na all... lokalnie... Pomijam to że dostałem wielkie G zapakowane kilka roślin w jedno pudełko... ale dostalłem też parę roślin których nie zamawiałem. Oto jedna z nich której ...
zdj akwarium.jpg

Pomocy ! Zdychanie ryb

dawid makowski w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1788
Witam. Posiadam od około 2 miesięcy zbiornik 200l. Za filtracje odpowiada fluval 305 i aquael turbo 1500. Cykl azotowy zamknięty. Parametrów wody nie mierzyłem wszystkich ale takie jak no2,no3,nh3/nh4...

Oświetlenia pomocy

Konrad13 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1704
Witam posiadam akwarium 150x60x60 rosline mam pytanie co do lampy Chihiros LED-System Universal WRGB 1500mm Czy wystarczy mi na takie akwarium z srednio wymagających roslin

Oświetlenie 200l akwarium pomocy

elemneo w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2091
Witajcie, przeszukuje forum jednak nigdzie nie mogę znaleść precyzyjnej odpowiedzi, mam akwarium 200 litrów (100cm x 40cm x 50cm) w którym mam dosłownie kilka Alternanthera reineckii mini które na ośw...

Czy nie mam za niskie Gh i Kh??

Anonim 59529 w Nawożenie · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 6726
Witam Posiadam roślinne akwarium 112 litrów. Rośliny to lotosy, cryptokoryny, anubiasy, dzisiaj przyjdzie żabienica i jeszcze jakaś roślina. Posiadam filtr ro. W kranie mam wode o Gh jakieś 12 i Kh j...

Statystyki

Ten temat przegląda 410 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570950
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 410 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.