Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1581
karel-rataj-aquaclay-ground.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane pod...
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2054
stare-dno.jpg
Ciekawostka o której mogliście nie wiedzieć.
Przetłumaczone z czeskiego:
Wiele lat temu odwiedziłem ogród botaniczny w Petersburgu. Szedłem z dyrektorką, Ałłą Sokol, przez wystawę ro...
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4176
260552579_3096496787252988_2323753861132679245_n.jpg
Już niedługo dostępne będzie Wasze ulubione podłoże z czarnej lawy w drobnej wersji POWDER.
TIP: Super sprawa m.in, na podsypki pod podłoże aktyw...
Dicortineff w Podłoże· Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 11114
Rataj Profi Soil - ciemne, jałowe, porowate kulki z glinianego spieku.
Bardzo, bardzo lubię eksperymenty i z ciekawości zamówiłem to podłoże. Chcę założyć niewielki LT (kostka 35x35x35) na tym bez ża...
slawek1982 w Podłoże· Odpowiedzi: 316 · Wyświetlenia: 121210
P1090804.JPG Witam serdecznie jestem nowym forumowiczem u was i mam takie oto zapytanie :arrow: Czy ktoś z was miał do czynienia z tym podłożem ( Black Earth + Green Base xr)
Borys w Podłoże· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3744
Witam,
chciałem założyć prosta aranżację z niewymagającymi roślinami i myślalem, o białym piasku, bo trochę dość mam trawnika. I teraz nie wiem, czy nie wkopuje się w jeszcze gorsza zmorę? :)
Trawnik...
wojtek1p w Podłoże· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2903
Witam.
Czy ktoś z was stosował żwir Zolux Aquasand Nature. Szczególnie interesują mnie czerwony piaskowiec lub bazaltowa czerń.
Czy są jakieś wady tego podłoża? Czy kiryski się nie poranią? Czy może ...
biskup w Podłoże· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 12410
Co możecie powiedzieć o ICHTHYO TROPHIC PROH20 podobne do manado ale cięższe czy stosował je ktoś? Jakieś opinie? co sądzicie o połączeniu go z aquabasis?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 195 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej