Problem 200l BN/t Janusz Kos - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Problem 200l BN/t Janusz Kos

Liczba wyświetleń: 1211·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok

15 lis 2011, 19:17 Problem 200l BN/t Janusz Kos  (#1)  

Witam forumowiczow.

Duzy baniak duzy problem walcze z no wlasnie z czym od 2 miesiecy wszystko zaczyna ladnie rosnac ale to swinstwo.

Prosze o pomoc jak z tym walczyc i CO to jest?>

http://fotohub.pl/view/08b6ae17159933b7d4b1b3828100097a

Z gory dziekuje

podloze-olivier knott
nawozenie aqua botaniqa makro i mikro wedlog zalecen
parametry wody no3-15 ph-6,5
temperatura wody 26c
co2 butla -dyfuzor
oswietlenie 2xdivers opti glo-36w zwykly divers 1x-36w sylwaniat5x1-39w
filtracja crystal flo 80
Ostatnio edytowano 16 lis 2011, 16:53 przez kosiol1978, łącznie edytowano 3 razy

kosiol1978
Ranga: Początkujący

bdead1 Glasgow

15 lis 2011, 23:12   (#2)  

Hej przydalo by sie podac pare parametrow: podloze, nawozenie, itp.

bdead1
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Glasgow

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

1-200422.jpeg

200l - Mark Evans (Tropica)

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2543
1-200422.jpeg Zapraszamy do obejrzenia akwarium o pojemności 200l z aranżacją autorstwa Marka Evansa wykonaną dla firmy Tropica Aquarium Plants. Zobacz więcej: https://roslinyakwariowe.pl/galerie/...

Aranżacja 200l, pomoc

ribidi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1200
Witam, co mogę jeszcze zrobić w tym akwarium, by było bardziej naturalne i by nadać mu głębi? Zastanawiałam się nad umieszczeniem korzeni po lewej na kamieniu, by były trochę wyżej. Mam 3 otoczaki c...

Modernizacja oświetlenia w 200l Paludarium

Gumloke w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2782
Cześć, Po 4 latach zamierzam założyć zbiornik jeszcze raz. W ciągu tego czasu świetlówki straciły trochę na żywotności. Nie świecą już tak jak kiedyś, dlatego przy okazji chciałem wymienić oświetleni...

Problem z ustawieniem korzenia

BB w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 6494
Dorwałem dość ciekawy korzeń, którym chciałbym "wypełnić" zbiornik 60x30x36cm. W grę wchodzą dwa ustawienia jak na poniższych zdjęciach. Mam zagwozdkę które ustawienie wybrać i jak zaaranżow...

Problem z aranżacją 160l

Żabek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 7556
korz1.jpg Witam wszystkich. Problem polega na tym, że w moim akwarium 160l jest pusto. jako iż jestem dzieckiem, akwarium założylem bezmyślnie i w konsekwencji uzyskałem niezbyt przyjazny efekt. Opi...

Zamiana 112 na 200l

Rafikus w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 8741
Witam. Mam na imię Rafał i jestem nowy na forum. Za parę tygodni wyprowadzam się z miasta na działkę na której już czeka akwarium 200l profilowane (metraż w mieście bardzo mnie ograniczał :-P) Chciałb...

Projekt Mountain Woods 200l

szklarza w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3423
Witam, projekt niemal ukończony, w piątek powsadzam rośliny i poczekam na wstępną stabilizację zbiornika. Jestem ciekaw Waszych opinii na temat aranżacji, a także obsady. Jakie rybki byście tu widziel...

Hardscape do oceny w 200L

PanTomek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1204
Cześć W końcu miałem trochę czasu na ogarnięcie tematu korzeni i kamieni do akwarium. Razem z właścicielem sklepu przez 2h układaliśmy coś na kształt kompozycji. Potem oczywiście w zbiorniku nie uda...

Pierwsze akwarium - 200l

brilak w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2202
Witam, powoli zaczynam przygotowywać swój pierwszy baniak. W mieszkaniu, to już drugie akwarium, pierwsze 72 litrowe ma syn. Na chwilę obecną mam już w sumie wszystkie graty, poza lampą, która to jest...

Kamienne Wzgórza 200L

wojtasek4321 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2938
Witam was serdecznie forumowicze, proszę o ocenę mojej pracy. Uwagi i wskazówki mile widziane. Pierwsze zdjęcie przedstawia ułożenie dekoracji, drugie zaś rozstaw roślin. aaa i tam gdzie ADA AMAZONIA ...

Statystyki

Ten temat przegląda 464 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570953
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 464 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.