cryptocoryne-affinis-red.jpg
Cryptocoryne affinis 'Red' to atrakcyjna odmiana barwna popularnej rośliny akwariowej, charakteryzująca się intensywnymi czerwono-brązowymi obrzeżami liści oraz niezawod...
roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2797
30-220623.jpeg
Pochodzenie: Sztucznie wyhodowana odmiana, nie występuje w naturze. Środowisko: Brak naturalnego środowiska.Akwarium powinno mieć niezbyt intensywne oświetlenie i być gęsto obsadzone ...
roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2274
2-150523.jpeg Pochodzenie: Nowa Gwinea (jezioro Sentai i okolice w prowincji Irian Jaya). Środowisko: Jest to gatunek endemiczny - zamieszkuje tylko jezioro Sentani... Czytaj więcej »
Ciechan w Glony· Odpowiedzi: 73 · Wyświetlenia: 33249
W ostatnim czasie przychorowałem i 2 tygodnie nic nie robiłem z akwarium. Po powrocie do żywych przykra niespodzianka w zbiorniku. Las nitek, na każdej roślinie i podłożu. Potrzebuję rady jak się ich ...
roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2917
agga-red.jpeg
Pochodzenie: Ameryka Południowa (Brazylia, Peru, Boliwia). Środowisko: W naturze zamieszkuje rzeki, strumienie, rozlewiska i mokradła leśne o spokojnym nurcie. Akwarium...
Czytaj więc...
roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2469
czerwona-tetra.jpg
Pochodzenie: Ameryka Południowa (Brazylia). Środowisko: W naturze zamieszkuje wyłącznie rzeki i strumienie dorzecza Rio de Janeiro. Akwarium powinno być gęsto obsadzone roślinami.....
artb1977 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5693
Witam,
Potrzebuje pomocy przy identyfikacji plci Pielegniczek Ramireza.
Miala byc parka, ktora mam od dwoch dni a troche sie ganiaja i sa dosyc podobne.
Misyo w Szkło i meble· Odpowiedzi: 33 · Wyświetlenia: 22459
Witam Was Serdecznie,
Po kilku latach siedzenia w morszczyźnie byłem zmuszony zlikwidować akwarium 840L.
Obecnie wynajmuję dom na max 2 lata i cały sprzęt od morskiego jest dobrze schowany... Po pół ...
Kredu w Rośliny· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2382
Potrzebuję na trzeci plan do istniejącego już od dwóch lat akwarium w miarę łatwą w uprawie roślinę czerwoną, poza lotosani co byście polecili?
Wysłane z M2102J20SG przy użyciu aplikacji mobilnej ...
Xetroxx w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2023
Witam ma ktoś wiedzę co to może być jak się tego pozbyć i czy to groźne? Rybki mam ok 18 miesięcy i wszystko było ok. Ok miesiąca temu robiłem restart zbiornika (bo mi się znudził nie przez jakiś prob...
Statystyki
Ten temat przegląda 286 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570966
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36927
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 285 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej