|
|
Utrzymanie czystości i opieka nad akwarium. Rutynowe czynności serwisowe i sposoby radzenia sobie z nimi.
Witam ile wytrzyma heniek jeśli wylał sie żel z pudełka,po prostu pudełeczko sie zgniotło pod czas transportu
-

kakarot
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Kraków
A kiedy chcesz go sadzić?
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
heniek in-vitro z Masty, to tak generalnie nie bardzo chce się przyjmować 
-

maslo_82
●
- Miasto: Poznań
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
planuję dopiero we wtorek ale jaks ie nie da to posadzę w sobotę
No nawet tak nie pisz dałem za niego 16zł:P
-

kakarot
●
No niestety to prawda, kilka razy robiłem podejście do różnych heńków masty i zawsze się to źle kończyło, i to nei tylko moje doświadczenia. Za to ten z firmy Vitroplant się przyjmuje w 100% bo jest mocniej wyrośnięty.
-

maslo_82
●
- Miasto: Poznań
No nic zobaczymy ale przy moim szczęsciu to krucho będzie nic może trzeba o jakiejś myszce do tego akwarium pomyśleć 
-

kakarot
●
Powiązane tematy
roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-bolbitis-news1-d444a7667a5485924cd467a248f4a612.jpg
Do naszej bogatej oferty roślin z uprawy in-vitro dołączył kolejny gatunek - Bolbitis he...
Witam,
Dostałem szczepkę Microsorium windelov, wśród której zapodziała się kolejna roślinka.
Microsorium zaszczepiłem na korzeniu a na nim rozrosła się kolejna roślina.
Czy jest to mały heniek czy coś...
Mam mały problem z tą rośliną, nie chce rosnąć. Na samym początku rosła aż do momentu jak pojawiły się pierwsze oznaki niedoboru fe. Więc zacząłem go podawać 0.05 ppm dziennie przez tydzień razem z po...
roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
Hydrocotyle tripartita dołączyła do oferty roślin w żelu. W przeciwieństwie do ofert innych firm - rośliny in-vitro tropica są oferowane w formie płynnego żelu dzięki czemu roślina rośnie w warunkach ...
Jak nazywa sie taki zel ? T o hydro ze l, czy cos innego ?
C hcialem posadzic henka na parapecie zeby mocniej się rozrósł i mysalem najperw o ziemi , ale lepszy bedzie zel, a ze dostane juz taki invi...
Witam
Zakupiłam akwarium 30l i planuje kupić rośliny in vitro jednak, czy dadzą radę wyłącznie na węglu w płynie + nawozy? Jest w ogóle sens zakupu takich roślin?
Witam,
Mam uruchomione akwarium od 7 tygodni. Ma to byc ogolny-rosliniak (z naciskiem na rosliniak jak sie uda). Wiec do rzeczy:
Chcialbym na "ala" pierwszy plan ewent drugi posadzic duzego ...
Witam.Dzisiaj zamarzyłem sobie o zielonym dywanie w swoim 30l akwarium.Problem nasuwa się taki...Czy Heniek przyjmie mi się w zarybionym akwarium??Pływają tam dwa młode kiryski pstre.I boje się że będ...
Cześć, niestety w mojej kostce Monte Carlo zaczęło gnić przez pleśń. Na początku pojawiło się troszeczkę, szybko usunąłem i przez jakiś tydzień nie było po niej śladu. Ale nagle jak się rzuciła to Mon...
Kupiłem tydzień temu heńka w żelu,i posadziłem.Na początku wydawało się że wszystko jest ok,że się przyjął,ale potem nagle zaczął brązowieć.Nawożę linią blue line Macro jedno pstryknięcie Micro jedno ...
|
|