Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Witam serdecznie.
Proszę Was o pomoc w doborze roślin do mojego akwarium.
63l-60x30x35
2x świetlówka 24W (10000K)
woda z filtra RO
Nie będzie podawane CO2
W akwarium będą Neony Innesa
Proszę Was o podanie jakiś konkretnych zestawów roślin.
Pozdrawiam.
-
robertjaw
●
- Ranga: Początkujący
Powiązane tematy
obecnie mam 22 sztuki drobnoustek beckforda, i 8 sztuk kiryska sterby planuję dokupić 7 lub 12 kirysków i pielęgniczki kakadu. akwarium mocno obrośnięte z dużą ilością kryjówek. czy 3 haremy 1+2 nie b...
Hej.
Przymierzam się do restartu akwarium po kilkunastu latach :) Na chwilę obecną jestem przy kompletowaniu sprzętu. Baniak 90x45x45 już przyjechał. Przeznaczenie - mizube. Będę zdawał fotorelację c...
Witam
Akwarium 63L 60x30x35
Oświetlenie: 2x24W, 2x10000K T5 od 12 do 19
Filtr: JBL e701 greenline
Podłoże: JBL manado 7,5L, JBL Aquabasis plus 5L
Rośliny: Bacopa, Limnophila Aromatica, Samolus, Nesae...
Hej,
Próbuję wybrać rybki do mojego 300 litrowego HT.
Czy taka kombinacja rybek będzie trafna:
15x Rozbora klinowa,
15x Zwinnik czerwonousty,
10x Moodrook słoneczny,
10x Kardynałek Złoty,
2x mieczy...
Witam.
W tym tygodniu chcę zamówić rośliny do mojego zbiornika:Aquael Glossy 100 o wymiarach 100*40*63,na spodzie 7,5l Aquabasis plus,na to siatka podtynkowa i żwirek bazaltowy 30kg 1-3 mm,dwa korzeni...
Witam. Przedstawiam mój baniaczek, do którego zabierałem się bardzo długo. Jest to zbiornik, który został przemyślany od samego początku do końca (miałem sporo czasu;) Proszę zwrócić uwagę na wodę świ...
Witam.Baniak 60x35x30
Podloze sam drobny bazalt
Filtr gabkowy,jak widac..
Ale moja prosba jest do was ,
bo jak ciezko znalesc mi koncepcje na duze akwarium to przy takim maluchu jeszcze masakra..Niby ...
Witam. W przyszły weekend odpalam moje akwa 60x30x35 w stylu iwagumi. Wrzucam zdjęcia kilku aranżacji, przy czym ostatnie 5 zdjęć przedstawia aranżacje z kilku stron, która jest moim liderem. Planuje ...
Witam, potrzebuję pomocy w obsadzie roślinnej pierwszego zbiornika - jest to kostka 30x30x30 OW 27l i docelowo ma być coś a'la iwagumi. Z powodu braku CO2 potrzebowałbym jakieś w miarę łatwe gatunki r...
http://img266.imageshack.us/img266/1070/weqy.jpg
Co myślicie o wykorzystaniu otoczaków w aranżacji ?
Chciałbym za korzenie dac jakiś większe rośliny a z przodu mchy + mały Heniek i ...
|