Witam, czy ktoś może wie jak wyczyścić od środka dyfuzor Aquatic Natur Tornado? Przepłukuje go wodą pod wysokim ciśnieniem, ale niestety nie usuwa to glonów porastających wnętrze urządzenia.
bendek1x w Technika CO2· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2777
Witajcie jak w temacie wyżej, czy warto ? Mogę go kupić używanego za dobra cena, póki co co2 podaje przez tropice 3in1. Czy ktoś używa,używał i może podzielić się opinia?
szubek w Technika CO2· Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 11833
Czy ktoś używa takiego Reactora.
Jeśli tak to proszę o opinie chcę nim zastąpic Reactor AM 1000.
https://roslinyakwariowe.pl/sklep/tornado-reaktor-p-4661.html
Pytanie jednocześnie na jakie węże...
Blondyn w Technika CO2· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1650
Witam, czy ktoś może wie jakie pasują jeszcze butle wymienne do zestawu CO2 Junior Kit Aquatic Nature oprócz tych fabrycznych.? I czy ta ADA Tropical Forest N 1 Amazonian będzie również pasować ? Z gó...
Ledorg w Technika CO2· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1629
Witam,
Dokładnie tydzień temu kupiłem do swojego nano akwarium mój pierwszy system CO2:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/technika-co2/zestawy-kompletne-nano/zestaw-aquaticnature-junior-p-4966.h...
mih1979 w Technika CO2· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1078
witam przykręcałem sobie butelkę 95 g co2 aquatic nature do mojego reduktorka gry nagle puścił zawór bezpieczeństwa. Dużo syku i moja kobietka poiwiedziała że mam tą butle wyrzucić bo była śwaidkiem :...
Statystyki
Ten temat przegląda 189 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571026
• Liczba wątków: 48816
• Użytkownicy: 36939
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 189 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej