bpjl w Nawożenie· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7694
Witajcie ponownie.
Dziś mija 5 dzień od zalania zbiornika
IMG20251112171151.jpg
I tak, wiem - akwarium uczy cierpliwości. Ale nie wytrzymałem😝, i po niecałym tygodniu od zalania zrobiłem testy wo...
Iwagumiak w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1916
Witam, mam pytanie, może ktoś coś podpowie. Sprawa wygląda tak, że jakimś sposobem ułamał mi się taki dzyndzel, który trzymał zawór zwrotny out. Dzwonię do serwisu Aquael co z tym zrobić (czy zakleić ...
bartosz34 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4862
Witam, w czasie kiedy mało się u mnie działo udokumentowałem swoje pierwsze doświadczenie z jajorodnymi rybkami, trafiło na brzanke wysmukłą jako że dopadły je amory. Jakby komuś przeleciały za szybko...
marcinox w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2498
Zainstalowałem aplikację Tropici do prowadzenia akwarium przez pierwsze 90 dni i zauważyłem ciekawą rzecz.
Wcześniej zalecali start z nawożeniem dopiero od 21 dnia. W nowej wersji-już od dnia 3 (jeśl...
radh w Nawożenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1508
Nawoze metoda EI - jeden dzien mikro, drugi makro. Przez najblizsze dwa dni bede poza domem.
Wczoraj robilem podmiane wody, a dzisiaj rano podalem makro. W sobote rano na pewno nie podam mikro i w nie...
lud3ik w Rośliny· Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 7423
Nie myślałem że kiedykolwiek założę wątek w tym dziale, ale udało się i mnie. Otóż akwarium jakoś wystartowalo, mija około 3 tygodni jak posadziłem rosliny i zainstalowałem system co2. Wszystko ruszył...
Statystyki
Ten temat przegląda 372 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571025
• Liczba wątków: 48815
• Użytkownicy: 36939
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 371 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej