Widziałem zdjęcia maluchów

szkoda że się nie ostały..
U mnie nawet przecinków nie będzie, dziś po powrocie z pracy ikry już nie było, ale przynajmniej 3 dni wytrzymała także może za którymś razem się powiedzie
Dzieki za odpowiedzi, drugą parę prawdopodobnie sprezentuję znajomym, bo też chcieli Ramirezki - a ja zmuszony byłem kupić dwie pary.
EDIT.
Tak jak pisałem jedna parka popłynęła do znajomych w niedzielę... niestety doszło do pomieszania dobranych wcześniej rybek.. teraz samiec i samica które u mnie zostały przez pierwsze dwa dni goniły się po akwa tylko jak się zobaczyły.. obecnie "nienawiści" jest mniej, momentami pływają niedaleko siebie i się tak nie gonią.. jednak samiec większość czasu spędza w swoich krzakach po lewej, samica ma "bazę" z kamieni i
korzenia po prawej. Jest szansa, że za jakiś czas się "dotrą"? Czy samiec zawsze już będzie czekać na samicę z którą przechodził tarło

? Dodam że samica, która została u mnie jest trochę lepiej wybarwiona dziwię się że jeszcze się za nią gość nie zabiera
Ps wiem, że wątek był na trochę inny temat, jednak nie chcę zakładać nowego żeby nie śmiecić zanadto