Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Witam,
Zakupiłem kubełek, wcześniej miałem kaskadę... i właśnie o nią chodzi... jest "delikatnie" mówiąc "zasyfiała". Czym/jak to wyczyścić? chodzi głownie o czyszczenie wylotu wody i "pojemnika" na wkłady (jakiś nalot, pewnie glony...). Filtr ma iść do szafy i być jako rezerwowy w razie czego...
-

digypro
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Bydgoszcz
hehe....kubełek jest nowy (2 dni chodzi).... pytałem czym wyczyścić kaskadę 
-

digypro
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Bydgoszcz
Powiązane tematy
Hej
Film po niemiecku. Stefan z Liquid nature omawia i pokazuję czym i jak sklejać aranżacje. ?si=d04rmcLbowIe36gq
Do założenia tego wątku zachęciło mnie to, iż zauważyłem, że termin akwarium holederskie często używany jest "niewłaściwie" lub wręcz nadużywany. Zdarza się bowiem, że mianem tym określany j...
witam, wzbogaciłem się o korzeń z drzewa tekowego sporych rozmiarów waga około 8kg
korzeń był już akwarium i jest tonący, jednak na jego powierzchni zauwazyłem glony, i tu moje pytanie jak go odkazić...
Cześć. Wiem, że wątek już się pojawił w 2015r. ale .... chciałbym się dowiedzieć czy zmieniać i na co. Akwarium 45l. Kilka ryb, dużo roślin, trochę krewetek. Obecnie pracuje w nim Fan Mini Plus. Co do...
jet.jpg
Super Jet Filter ES-150 Ver.2 is new released
Super Jet Filter ES-150 suitable for small aquarium tanks has been renewed to Ver. 2. The traditional stainless steel body remains the same. ...
Zobaczie co wyłapałem z nowości SunSuna- filtr do akwaterrarium, który można fajnie wykorzystać w paludarium.
Szkoda, tylko, że nie jest w kolorze czarnym - łatwiej byłoby zamaskować go roślinami.
Z...
Witam,
Mam połówkę kokosa i chcę zamocować na niej mech. Można przywiązać żyłką, jednak chcę tego uniknąć. Jak inaczej można zamocować mech na kokosie?
A przy okazji, jak mocujecie monte carlo na kam...
Czym fotografujecie swoje akwaria? Wpisujcie modele aparatów, obiektywów, ewentualne dodatkowe wyposażenie (statyw, oświetlenie itp.).
Jeżeli ktoś ma ochotę może tutaj zamieszczać zdjęcia swoich bani...
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/marzec-2013/nam.jpg
Pisząc o Nature Aquarium, najpierw trzeba przybliżyć postać Takashi'ego Amano, Japończyka, który wpr...
|