Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam
Właśnie mieszkam w Rotterdamie stąd moje pytanie czy w tym mieście są jakieś fajne sklepy i miejsca związane z naszym hobby?
-
girzol
●
- Ranga: Poznaje temat
No sklepy akwarystyczne to napewno ale myślę , że główna atrakcja to oceanarium. 
-

Artur Wrocław
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Wrocław
-
girzol
●
- Ranga: Poznaje temat
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
No jesteś na miejscu to kliknij w Google, adres na pewno Ci wyskoczy. 
-

Artur Wrocław
●
A niech mi tam. Znalazlem  ale jeszcze sprawdż
Adres. Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp Blijdorplaan 8 3041 JG Rotterdam ...
-

Artur Wrocław
●
Powiązane tematy
Witam.
Na początku chciałbym wszystkich serdecznie przywitać i pokazać moje pierwsze w życiu akwarium.
Zbiornik założony 22 grudnia 2013 roku.
Objętość - 112l
Wymiary - 80x35x40
Oświetlenie- 3x24W ...
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-stach-6ed4bdeb9065566b1dc8e86e8c559d3c.jpg
Zapraszamy do obejrzenia zabawnych filmów omawiających najważniejsze działy akwarystyki. Czasem p...
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2011-sierpien/kolarstwo.jpg
Wielu akwarystów promuje akwarystykę roślinną podczas różnorodnych imprez sportowych, zapraszamy do obejrzenia jak r...
Witam. Nie dawno pytałam się was o kwestie krewetek. Miałam zamiar założyć sobie krewetkarium. Jednak zrezygniwałam, ale pomyślałam że nie próbowałam jeszcze jednej dziedziny, akwarystyki morskiej. Po...
Dzień dobry ,jestem laikiem lub początkującym amatorem , nie mam zielonego pojęcia o co chodzi w akwarystyce .Chciałbym zacząć z swoim pierwszym akwarium za ok miesiąc ,lecz nie wiem co kupić jakie ro...
Witajcie, niniejsze forum studiuję od ponad miesiąca, mimo wszystko, jest to mój pierwszy post, a zarazem okazja na przywitanie się.
Na wstępie po krótce przedstawie mój poziom zaawansowania w dziedzi...
Witam
Piszę tego posta ponieważ chciałbym, żebyście mnie wsparli swoją cenną wiedzą i doświadczeniem.
Równo miesiąc temu wystartowałem z moim nowym hobby. Jest to akwarium 54L
Do startu użyłem podłoża...
Hej :)
Na wstępnie chciałbym Was wszystkich serdecznie przywitać. Jestem już tutaj od jakiegoś czasu, ale to mój pierwszy post.
Jakiś czas temu w mojej głowie urodził się pomysł aby postawić dekorac...
Witajcie! Założyłem swoje pierwsze akwarium, przed założeniem dużo czytałem wszelkich informacji na różnych forach ale między innymi RA. Jak już uzbierałem odpowiednie środki do zakupu sprzętu to rusz...
Witam.
Akwarystyką zajmuję się kilka lat. Pierwszym baniczkiem była roślinna 112-ka ktorą prowadziłem przez rok a wygladała ona tak:
http://img.tapatalk.com/d/14/04/13/u6y3ezev.jpg
P...
|
|