EasyCarbo a podmiany - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

EasyCarbo a podmiany

Liczba wyświetleń: 1162·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
stas1 Kraków

08 cze 2011, 13:24 EasyCarbo a podmiany  (#1)  

czy podczas stosowania EasyCarbo powinienem podmieniać wodę? czy raczej nie bo stężenie tego specyfiku się zmniejszy A stosuję go by załagodzić pojawianie się krasnorostów

stas1
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Kraków

Hello Kraków

08 cze 2011, 13:28   (#2)  

Wystarczy tylko wężykiem od CO2 zbierac i wciągac krasnorosty a podmiany normalnie co tydzien, dwa.

Hello
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Kraków

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

Podmiana wody...czyli sposoby podmiany wody bez dzwigania

Alchemik w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 31 · Wyświetlenia: 13591
Witam Zabieram sie za zakładanie akwarium 250 litrów. Zastanawia mnie jak sobie radzicie z podmianami w takich i większych akwariach ? Zakładam ze spuszczenie wody to nie problem - długi wąż i po wsz...

System stałej podmiany wody

Rafał Szparaga w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2139
W związku z tym że mam zamiar uruchomić taki system w swoim nowym akwa mam kilka wątpliwosci : - system ma być wyposażony w filtr RO jaki filtr byście mi polecili, o jakiej wydajności ? Czy jest możl...

Statystyki

Ten temat przegląda 258 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570975
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 258 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.