Witam
Chciałem wyczyścić szybę i patrze coś takiego jest przyklejone nie wiecie co to może być?
Ze ślimaków mam zatoczki i helene 1 szt.. Bo ikra to to raczej nie jest bo się przemieszcza.
Wedlug mnie jest to wyplawek. Jest zagrozeniem dla ikry i narybku ale doroslej rybie raczej nie zagraza. Poszukaj na google na ten temat to znajdziesz sposob na ich wytepienie.Jest taki srodek na wyplawki ale nie pamietam jak sie nazywa.
aureum w Zwierzęta· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 5310
Witam,
Czy Szczupieńczyk złoty ( jeden lub para) mogą sobie żyć z guppikami? Wyczytałem, że nie jedzą małych rybek ake jednak to drapieżnik. Guppikow mam 6. 3 mniejsze samce i 3 samice. Akwarium 72l....
WolfuxD w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2259
Witam od długiego czasu próbuje zwalczyć chorobę mojego skalara jak na dołaczonych zdj ale nie skutecznie próbowałem już go leczyć w mniejszym akwarium podając Zoolek Bactocaps C oraz protosolem i nie...
fkluma w Zwierzęta· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2427
Witam wszystkich kolegów i koleżanki
Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu choroby ,chodzi o glonojada który dostał wyłupiaste oczy jak na zdjęciu .Proszę napiszcie czy można mu pomóc .
Kacper183 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2399
Witam
Mam żółwia chińskiego i dzisiaj przeniosłem go ze starego akwarium do nowego 200l.
Problem w tym, że w poprzednim akwarium żółw normalnie nurkował a w tym nie może.
Nie wiem czy to wina akwariu...
kazik9050 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 12690
Podpowiecie mi jakie gatunki mogą pływać z paletkami? Ja jakoś myślałem żeby zrobic tak:3xpaletki
4 do 5 skalarów
25 neonów czerwonych
czy to dobry pomysł?
Mow_Mi_Richard w Zwierzęta· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 11129
Dzień dobry 3 mies temu założyłem wielogatunkowy zbiornik 120L początkowo dałem do niego 3 otoski po mniej więcej 1tyg umarły postanowiłem dokupić kolejne 3 ze względu na to że zbiornik świeży a z teg...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 311 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej