Obgryzanie roślinek przez nn sprawce :) - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Obgryzanie roślinek przez nn sprawce :)

Liczba wyświetleń: 772·Odpowiedzi: 1
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
m_mala1987 Gostynin
Któraś z moich rybek obgryza mi roślinki liściaste, a trawkę mam obgryzioną aż do korzeni... Nie mam pojęcia która to z nich bo niestety nigdy nie udało mi się "nakryć" sprawcy, chyba robią to w nocy :) A mam glonojady, mieczki, molinezje, gupiki, kosiarki, bocję, labeo i 2 opaczki...

m_mala1987
Ranga: Początkujący

Miasto: Gostynin

Anonim 16408

16 maja 2011, 17:10   (#2)  

zamontuj kamery w baniaku nagraj a potem zlap sprawce i go na dolek :lol: :lol: :lol:

Anonim 16408

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

20250421_135934.jpg

Krewetka ciąży zaatakowana przez wypławki

Ali2121 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3832
Cześć zakładam ten temat bo może się to komuś przyda. Na internecie raczej nie znalazłam tego co mi się przydało zanim doszło do tragedii ale z własnych obserwacji napiszę co następuje. W akwarium po...
YouTube

Film: Obgryzanie roślin łodygowych

Tomasz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1354
Świetny przykład na to, że nie wszystkie gatunki roślin można pielęgnować w obecności posiadanych przez nas ryb.

Rozlewana woda przez paletki

arek03 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3799
Witam w moim akwarium posiadam paletki . Akwarium nie ma pokrywy no i tu zaczął się problem ryby podrosły i zaczęły strasznie chlapać wodą . Chciałbym to w jakiś sposób zakryć żeby nie ucierpiało na t...

Podgryzanie roślinek

Emma w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2435
Mam w akwarium kilka brzanek różowych, purpurowych, 1 zieloną, gurami, kilka neonków.5 dni temu posadziłam parę nowych roślin ( altarnatera Reineckego, nawódka, Hemianthus,rotala). Dzisiaj zauważyłam,...

przewoz ryb przez granice ?

arturo w Zwierzęta · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 5969
jakie sa zasady przewozu ryb egzotycznych w obrebie krajow UE? czy konieczne sa jakies swiadectwa zdrowia itp. jesli ryby kupione sa np. w Polsce i chce je przetransportowac do GB droga lotnicza ?????...

Statystyki

Ten temat przegląda 180 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570967
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36927

•  Najnowszy użytkownik: owltheory_highlights

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 180 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.