czy folię samoprzylepną kleić klejem do szyby? czy stroną bez kleju? bo gdy przykleiłem stroną z klejem to zrobiła się taka biała z czarnym wyglądało to jak brudna folia:( wiem pewnie pytanie głupie ale czasami z takim czymś człowiek ma problem
Witajcie, zakładam nowy zbiorniczek, troszke się już napociłem teraz czekam na żwawe opinie przed zalaniem, miłe będą też propozycje obsadzenia, ja myśle żeby całość pokryć heńkiem i miejscami przełam...
witam wszystkich
potrzebuje pomocy doświadczonych akwarystów w zaaranżowaniu zbiornika 1000 l. jego wymiary to: 200x68wys.x72 szer. w najszerszym miejscu. myślałem aby głównym motywem w akwarium(oczy...
Nie wszystkie pytania były zadane w czasie spotkania. Odpowiedzi te to dosłowne cytaty pani tłumaczącej wypowiedzi pana Amano.
1.W swoich zbiornikach utrzymuje Pan bardzo niską twardość wody. Czy w...
Witam wszystkich
Aby się za bardzo nie rozpisywać umieściłem na http://jsiuta.webpark.pl/ opis i foty mojego akwarium.
Od jakiegoś miesiąca mam problem z glonami nitkowatymi (kilka widać na fot.1...
Statystyki
Ten temat przegląda 234 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570998
• Liczba wątków: 48803
• Użytkownicy: 36935
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 234 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej