Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
-

bati
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Uniejów
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Tak to wygląda, można też aplikować bezpośrednio w podłoże.
-
Bartosz80
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Podbeskidzie/Śląsk
-

bati
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Uniejów
To tylko taka ozdoba, żeby podać nawóz trzeba nacisnąć dozownik 
-
Anonim 1811
●
A po co ta kulka (pojemniczek) ?
Pozdrawiam
Paweł
-

pawel060
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Wrocław
Powiązane tematy
Witam
Prosiłbym szanownych o pomoc w wyjaśnieniu kilku kwestii, w broszurach od oda nie znalazłem wyjaśnienia albo niedokładnie zrozumiałem a na lini nawozów i podłożu Ada chce oprzeć akwarium
Standar...
Witam, zrobiłem restart akwarium 112L na podłożu Ada Amazonia Aqua Soil II
Akwarium ma 8 dni, od pierwszego dnia podaje sam potas, zdaje się, że wszystkie rośliny ruszyły, dotychczas wszystko jest w p...
Zapraszam do obejrzenia :)
Zapraszam do obejrzenia fajnie zmontowanego filmu.
Dla osób nie posługujących się językiem angielskim jest opcja włączenia automatycznego tłumaczenia napisów.
Cześć wszystkim,
Prowadząc zbiornik na AS amazonia II (z powersand) oraz 4 podstawowymi nawozami ADA, testy wody (kropelkowe JBL) niepokojąco nie pokazywały żadnych wartości, jeśli chodzi o azot, żel...
Witam.
Posiadam Bacter100, Clear Super, Tourmaline BC, Green Bacter. Mają one ponad 6 lat.
Rozstanie z akwarystyką. Sprzedaż mieszkania, budowa domu. Wracam do hobby.
Nadają się one jeszcze do użycia,...
nawozy-vimi.jpg
VIMI wprowadziło do oferty nowe, skoncentrowane nawozy w małych buteleczkach - podobnie jak ADA.
W ofercie ADA znajdziemy żelazo (jako ADA ECA) i hormony roślinne przydatne do regen...
Dzień Dobry,
Dotychczas mineralizowalem wode ro którą wlewałem do akwarium postawionego na podłożu ada amazonia ver. 1 przy pomocy preparatu growise mineraliser. Preparat ten dostarcza wapń i magnez w...
Witam, ktoś posiada nawozy ADA, te nowe w kwadratowej butelce?
Potrzebuje wymiar butelki :D jakby ktoś mógł zmierzyć.
Cześć, do dyspozycji mam następujące linie nawozowe: Green Aqua, Aqua Forest, Seachem.
Mam dylemat. Może ktoś z Was ma doświadczenie z tymi nawozami? Godne polecenia czy raczej odradzacie? :)
Dane ak...
|
|