zomer w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2200
Świecenie w nocy zamiast dnia
Akwarium typowo roślinne
* Razor 320 W na 450 L
* Rośliny Glossostigma , Hemiantus, rotala colorata, Alternanthera reineckii Mini.
Święcę 7 godzin dziennie na full, w ...
ciabatta w Rośliny· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2209
Witam
W ciągu dnia moje rośliny stają się białawe, natomiast jak przychodzi wieczór stają się z powrotem soczyście zielone. Ma ktoś pomysł dlaczego? Dotyczy to nie których roślin. IMG_20180316_113700....
skrzatekMK w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1078
Cześć,
Mam pytanie o porę dnia, w której najlepiej podawać nawozy? Nawożę N, K, P, Fe (każde oddzielnie) i Carbo. Na chwilę obecną N,K,P,Fe podaję rano o 7, a Carbo godzinę po zgaszeniu światła. Dobr...
Pifpaf w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1252
Hej.
Słuchajcie takie pytanie. Gdzieś ktoś pisał, iż ma znaczenie dla kondycji ryb i roślin godziny świecenia w akwarium. Otóż nie rozchodzi się o to czy 8h czy 10h. Tylko np czy 12-20 czy 16-02. Cóż ...
witam jestem po restarcie baniaka i ruszylem z holendrem nie dlugo bedzie 3 tydzien. po 14 dniach wrzucilem rybki i moje kosiarki robia porzadki mam pytanie i problem zarazem moja cudowna kupkę mchu j...
100>P Piotr Stochmal w Nawożenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 22993
Witam. Mam pytanko odnośnie dozowania Co2 w 100L akwa. kiedy dozować i czy kalkulatory CO2 dotyczą dozowania 24/dobę czy tylko w dzień?
dyfuzor DIY z aquael fan mini w dzwonie. roślinki światłolubne ...
Norbert Sabat w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1148
Witam
Tak się zastanawiam nad jednym problemem: czy długość dnia(oświetlania) ma istotne znaczenie dla roślin? Chodzi mi konkretnie o to czy lepiej oświetlać dłużej a mniejszą ilością watów czy kró...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 835 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej