Statecznik elektroniczny T 5 2x 39 W - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Statecznik elektroniczny T 5 2x 39 W

Liczba wyświetleń: 485·Odpowiedzi: 1
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
Piotras200 Grodzisk Wielkopolski
Witam
posiadam statecznik elektroniczny 2x 39 W i chciałbym troszke zmniejszyć oświetlenie do 1x 39 w moje pytanko brzmi tak czy na takim stateczniki mogę wyjąc jedną świetlówke i świecić tylko jedną czy nic się nie stanie złego ???

Piotras200
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Grodzisk Wielkopolski

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

05 mar 2011, 14:25   (#2)  

musiałbyś wkleić zdjęcie schematu, który jest umieszczony na stateczniku wtedy będzie można odpowiedzieć na Twoje pytanie.

djwow
Ranga: Zaawansowany użytkownik

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

Untitled.jpg

Statecznik

holenderskiebartek90 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 1841
Witam czy statecznik od modyfikacji pokrywy który bedzie lezal za akwarium na ziemi musi byc do czegos schowany czy moze taki lezec ?

Jak podłączyć statecznik Osram QTP-OPTIMAL

Olencjusz w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1744
Witam chce podłączyć 2 świetlówki 15W a po prawej stronie statecznika jest 6 dziurek a kabelków od świetlówek jest 8, czy mógłby mi ktoś pomóc jak to podłączyć. z góry dzięki ps. wrzucam zdjęcie troch...

Czy dobry statecznik ?

Badman w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1807
Chcę do akwarium 112 l dodać dodatkowego światła przy użyciu świetlówek, wybór padł na statecznik Philips HF-S 224/39 TL5 II http://www.lighting.philips.pl/prof/osprzet-oswietleniowy/s...

Uszkodzony statecznik?

vieri w Oświetlenie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 3017
Witam, mam lampę 4x24w która w orginale chodziła na dwóch chińskich statecznikach 2x24w razy dwie sztuki. Po jakimś czasie przestała świecić. Wymieniłem stateczniki na jeden 4x24w,wszystko ładnie chod...

Statecznik 2x54 pomoc w podlaczeniu

zeciak87 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1656
Witam posiadam statecznik 2x54w ale nie moge sobie poradzic z podłączeniem go świetlówki podłączyłem wg schematu ale mam problem gdzie podłączyć zasianie Pomoże ktoś

Statecznik Elektroniczny 2x36w do świetlówek 18w

fullkazik w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1970
C Czy da rade podpiąć statecznik elektryczny 2x36w do świetlówek 18w , 2 lub 4 . J ak bedzie wygladał schemat ? :D

Statecznik 2x36W a świetlówki 18W

Antek2706 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2955
Witam. Czy do statecznika 2x36w mogę założyć lampy 2x18w ? Pozdrawiam.

Statecznik

SpaweL w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1093
Witajcie, Mojemu znajomemu zepsuła się pokrywa a dokładnie padł statecznik, w pokrywie było 2x 30W T8. Mam u siebie statecznik ale nie mam pojecia czy będzie się nadawał do tego typu świetlówek.Poprze...

Pytanie o statecznik

Traktorzysta w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 861
Witam zmieniły się moje plany wobec zbiornika zamiast 1 dużego postanowiłem założyć 2 kostki jednak mam już na stanie statecznik 2x39w t5 i tu pojawia się moje pytanie czy mogę do niego podłączyć 8x8w...

Pytanie o statecznik

rudi7 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 918
Witam szanownych forumowiczów, Czy do statecznika firmy DMR Lightning TJB-E324P 3x24W można podłączyć tylko dwie świetlówki czyli 2x24W? Pytam bo totalnie się na tym nie znam a nie chciałbym czegoś ...

Statystyki

Ten temat przegląda 263 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571607
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 263 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.