tysonpb w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 6095
Witam, tak jak w temacie dziś zauważyłem pierwszą krewetkę z jajkami w moim krewetkarium . Z tego co mi wiadomo to samice wachlują i przekładają jajka w celu ich natleniania, lecz u mnie krewetka nosi...
Krzych1980 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3155
Witam. Nabawiłem się prawdopodobnie z zakupionym mchem takie oto robaczki. Białawe kulki z czarną plamką w środku,bardzo ruchliwe,rybką ani krewetką nic nie robią ale ogólnie trochę denerwują.Zdjęcie ...
Szalaj w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 6303
Witam, moje krewetki (red cherry) rozmnazają się bardzo ładnie ale wybarwienie kolejnych pokoleń jest dość słabe. Powiedzcie od czego to zależy? Czy poprostu powinienem eliminować z hodowli osobniki s...
Marcin Peczek w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2463
Jakis czas temu czytalem ciekawy artykul o rozmno rz eniu i odchowaniu krewetek Amano ale teraz nie moge go znalesc. Moze ktos mi pomoze.
Z gory dzieki.
Tomasz Idzikowski w Zwierzęta· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 7094
Interesują mnie informacje na temat rzadkich okazów rybek bądź też poprostu tych mniej popularnych. Oprócz podstawowych informacji interesuje mnie też w jakich biotopach żyje i jakie rośliny powiniene...
Statystyki
Ten temat przegląda 333 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571616
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 333 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej